perjantai 8. toukokuuta 2020

Kimpale kultaa


Eilen piti olla vapaapäivä, koska Rouva Harmaan ballerinaleikit olivat saaneet sen toisen etukengän voimaan huonosti. Kengittäjä sattui kuitenkin olemaan kulmilla ja kenkä oli kaviossa tukevasti kiinni kahden tunnin sisään viestin laitosta.

Siispä en joutunutkaan siivoamaan, vaan pääsin ratsastamaan. Ehdin jo satuloimaan Sätkyn maailman tylsintä koulutreeniä varten, kunnes Anni ehdotti, jos mentäisiin lenkille testailemaan sähköpyörää. Sai just ja just ylipuhuttua. ;) Tosin ensi kerralla vaihdan koulupenkin estesatulaan, huomattavasti mukavampi kapistus se.

Suunnattiin siis hiekkakuopille:

Linkki videoon

Hiekkakuopilla on jännä vaikutus hevosiin, lähes kaikki kuumenevat ja innostuvat siellä. Salamasta ei varmaan tarvitse edes mainita, että se sekoaa siellä ihan täysin, mutta Sätkyllä tuo energia esiintyy positiivisena puhtina. Tosin en pitänyt siitä, että Rva yritti puskea laukalle alamäessä, ihan vielä ei ole sellaisen aika.

Kunto ei myöskään riitä vielä kovinkaan moneen spurttiin, joten mentiin "vauvamäestä" kolme kertaa ja pidemmästä loivasta "laukkamäestä" kahdesti. Sen lisäksi käytiin laukkaamassa yksi pätkä rotkon reunalla. Siellä fillarin perään tamma lähti melkein vinkaisten! Silti se antoi joka kerta kiinni ihan pienenpienellä pidätteellä ja käveli lunkisti heti perään. Puhtia riitti vielä kotiinkin asti eli treeni osattiin lopettaa ajoissa. 

Treenin jälkeen mentiin puolipesulle ja kylmättiin jalat. Ihmeellistä kyllä, hän oikein nautti pesusta. Vesi ei ole vielä ollut ihan Säteen elementti, hän on enempi sellainen aurinko. 

Näyttää siltä, että mulla on kimpale kultaa. Just mun näköinen ja käsiin sopiva. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti