keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Salama 9vee synttäripotretit


Johonkin ne vuodet vierivät. Ja kovaa vierivätkin.

Salama täyttää ensi maanantaina (4.5.) yhdeksän vuotta. Kuten meillä on tapana, on joka vuosi otettu rakennekuva muistoksi.


Blogin pitkäaikaiset lukijat varmasti muistavat, että ihan pelkkää ruusuilla tanssimista tämä yhteinen taival ei ole ollut. Oikeastaan päinvastoin, mutta ilman niitä hetkiä ei olisi tätä hetkeä ja kuten tapanani on sanoa, eletään nyt tässä hetkessä ja murehditaan huomista vasta sitten, kun on pakko.

Salkkulin nuoruus oli täynnä tapaturmia ja epäonnista oravanpyörää, mutta aina niistä jotenkin selvittiin. Kolme kertaa olen pelännyt pahinta, kun ei-jalkavaivoihin liittyvä sairaus tai vaiva on yrittänyt nujertaa meidät, mutta niin vain tähänkin kevääseen selvittiin. 

Nyt Salama on osa-aikaeläkeläinen ja varsin tyytyväinen sellainen, se pärjäilee vaivojensa kanssa ja saa olla meidän lemmikkiheppa sitten muuten. Toivottavasti ensi vuonna saadaan juhlia kymppisynttäreitä!

4 kommenttia:

  1. Etukäteissynttärionnittelut Salamalle!

    VastaaPoista
  2. Onnea Salkulle! Ja kiitos sinulle, kun olet jakanut ylä- ja alamäkiänne blogissa. Niistä on ollut paljon vertaistukea, kun olen paininut oman samanikäisen ongelmien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja samanlainen kiitos teillekin vertaistuesta ja myötäelämisestä kaikkien näiden vuosien varrella. <3

      Poista