sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Kuu ja tähdet

Suuri sydän tarvitsee leveät raamit.
Tänään eksyttiin kentälle Sätkyn kanssa ehkä ensimmäisen kerran tässä kuussa. Uudelleen mennään joskus kuukauden päästä. Paljon hauskempaa on samoilla metsässä ja taivutella tätä uhkeaa kroppaa puiden ja polkujen mukaan mutkalle. 

Mieheni kysyi, että millainen Sätky on ratsastaa tällä hetkellä. No, millaista on parkkeerata täysperävaunurekka taskuparkkiin? Eli kaikella rakkaudella, pienellä kentällä kulkeminen ei tällä hetkellä ole kummankaan mielestä Se Juttu. Eikä se haittaa, näin on hyvä.

Olen nimittäin löytänyt ystävän, jolla on suuri sydän. Tässä ajassa ollaan saatu yhteistyötä jo hiukan siihen jamaan, että jonain päivänä kuu ja tähdet ovat ihan tässä. Eli olen ehkä Sätkyn mielestä ihan ok tyyppi ja Sätky mun mielestä vallan kiva tyyppi.

Löysin myös satulavyön, jolla koulupenkki pysyy kuin nakutettu paikallaan. Hiphurraa.

Omaa peilikuvaa ihailemassa.

Salamakin sai koulusatulan selkäänsä pitkästä aikaa. Nythän sillä ollaan vallan köpötelty estepenkin kanssa ja itseasiassa enimmäkseen myös maastossa. 

Tänään löytyi hetkeksi jopa se kermakakkufiilis, kun askel olikin yllättävän kepeä ja työmoraali kohdillaan. Sekin on hyvä, että mokoma ilmoittelee itsestään aina silloin tällöin. 

Siispä yhteenvetona: Tänään taivaankappaleet olivat kauniisti sopusoinnussa. Hyvä niin.

2 kommenttia:

  1. Maastoilu on täysin ok ♥️ itse voisin ihan hyvin olla kentättömällä tallilla kunhan maastoja löytyisi. Ihanalta kuulostaa Sätky ♥️
    Ps. Mikä vyö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sätky on. <3 (x 100) Salkun kanssa tämä turvallinen maastoilu oli aikanaan niin mahdoton tehtävä, että tuli ihan vuosien maastoilumasis. Onneksi se on nyt selätetty ja oli vain hevoskohtaista. :D

      Vyö on tämä. Kokeilin samaa mallia pari vuotta sitten (blogipostaus siitä), mutta silloin vyön reuna hankasi kylkeä. Nyt tällaista ongelmaa ei ole ollut, eli joko vyötä on muutettu tai mun hevosten kyljet ovat muuttuneet. :D Hankin samantien kaksi, nyt on este- ja koulusatulassa samat vyöt, ei pyöri kumpikaan penkki sivuttain enää.

      Poista