sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Kaksin kaunihimpi


On jälleen ilmoja pidellyt, mutta ainakin vaatteiden (ja hevosten loimien) vedenkestävyys tulee testattua. Säästä viis, eilen päästiin vihdoin yhdessä maastoon sisarusten kanssa!


Kaksin aina kaunihimpi. Sätky ei totta tosiaan tarvitsisi ns. turvahevosta, koska se on niin fiksu, mutta toisaalta on kiva tarjota hänelle hyviä kokemuksia uusista asioista. Mikäs sitten sen mukavampaa kuin käyttää hyödyksi Salamaa, jonka ainakin tunnemme kuin omat taskumme.

Jos joku olisi esimerkiksi viisi vuotta sitten kertonut, että Salama on tänä päivänä meidän luottopakki, olisin varmaan pissinyt pöksyyni, koska vitsi olisi ollut aika tolkuton. Vaan niin ne harmaat vuodet toivat myös järkeä hevoselle, mitä nyt toistoja tarvittiin tavallista enemmän ja vähän vielä päällekin. 


Säde on ollut meillä nyt paria päivää vaille kuukauden. On tutustuttu toisiimme ja pikkuhiljaa tamma on kotiutunut. Se on kova juttelemaan ja nyt meillä onkin kaksi höpöttäjää tallissa. En ole myöskään ennen kuullut, että hevonen itkee ja se on sydäntäsärkevää. Siispä Salama on joutunut opettelemaan menoa viimeisenä ulos aamuisin. ;) 

2 kommenttia: