torstai 3. tammikuuta 2019

Hitti vai huti, sano sinä


Saappaita lähdin ostamaan, mutta kotiin tulin suitsien kanssa.

Ostin kyllä sukkiakin, menköön saappaista. Mutta koska Salkkulin omat vanhat suitset ovat käyneet turhan nafteiksi, olen salaa haaveillut uusista. Palasin aina uudelleen näiden kasarivivahteisten musta-valkoisten suitsien luo... Ihanan pehmeää nahkaa ja simppeli malli, vaikkakin turparemmissä on tyhmä pullback-kiinnitys.

Nyt en osaa päättää, sopivatko ne vai eivätkö. Siispä, auttakaa tätä onnetonta! :D
PS. Timantit eivät jää. Ne on jo liian naisellista touhua. T: Salami

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää suitset����

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää dimangeineen kaikkineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Timantit saivat väistyä pääkallo-ketjupannan tieltä. 8)

   Poista
 3. Kivan näköiset suitset! Saako udella miksi pullback -kiinnitys on tyhmä? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ole kauhean hevosystävällinen, koska tuolla mekanismilla turparemmin saa helposti kiskottua liian kireälle. Meillä turpis on toki aina löysällä, omalla kohdalla tuon pullbackin tekee tyhmäksi sen kiinnitys, kun turparemmi täytyy pujoittaa monen leiffin läpi. :P *laiska*

   Poista
 4. Hyvän näköiset suitset Salkulle.
  Itse vihaan kanssa pullback kiinnityksiä ja ottaa päähän kun niin monissa suitsissa on ne. Tosin kun kisoissa ei saa enää käyttää suojia, missa on tuon tyyppinen kiinnitys, niin ihmetyttää miksi suitsissa sellainen saa olla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihmeissäni, miten esim. Hööksillä on valtaosassa tuo kiinnitys. :/ Oma lemppari on ehdottomasti Dyonin ja GG:n enkkuturpiksen kiinnitys, jossa on pyöreä pieni läppä rullasoljen alla. Ei nipistä ja on näppärä kiinnittää. :)

   Poista
 5. Jos minulla joskus on oma hevonen, niin sillä täytyy ehdottomasti olla suitset, joissa on valkoinen "pehmuste" sekä turpa- että otsaremmissä. :D Asia on päätetty jo pikkulikkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on näemmä sama addiktio piilevänä! Silloin kun olin pieni, tuon tyylisiä oli kaikilla. Ja sitten eri värisillä satiininauhoilla tehtiin siksak-kuvioita otsapantoihin. o:)

   Poista
 6. Hitti sanon ma! Ihan Salaman väriset suitset, sopii musta tosi hyvin sille. Mites jos tuunaisit pullbackia silleen kuin PSOS-suitsissa on tehty, eli lisäisit pikaklipsin siihen kiinnitykseen? Ei tarttis pull back joka kerta kun laittaa suitsia. On kyl vähän ruma, mutta aika kätevä konsti.
  Kuva mun blogista: https://4.bp.blogspot.com/-ZYKPQ-rTqRM/XAvhZ3XwzII/AAAAAAAAJWw/hMb9vIqYt4MRMDpPfq4RwpzRp9B6op-SgCKgBGAs/s640/IMG_20181127_102439.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tämähän on näppärä idea! Pitääpä metsästää sopiva (sievä) solki jostain. 8) Kotona varsinkin helpottaisi elämää, laiska ja mukavuudenhaluinen kun on. :D

   Poista