perjantai 21. joulukuuta 2018

Hyvää joulua!


Hiljennymme pikkuhiljaa joulun viettoon. 

Joulu vietetään tuttuun tapaan kotona ja pitkästä aikaa vapaalla. Paha vapaa- ja pyhäpäivien karma on viime aikoina vähän pelottanut, mutta jospa kohtalo olisi tällä kertaa suopea.

Siispä: Rauhallista joulun aikaa kaikille ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Tähän loppuun sekalainen setti kuvia kuluneelta viikolta.


Tarha on taas iso eli koko puoli pihaa on jälleen käytössä. Voi sitä riemua, kun kentältä pystyi jatkamaan ralleja tallin taakse ja sieltä vastaavasti taas ruohotarhan päästä päähän!Salaman kanssa korkattiin uusi pelto. Siis ruohotarha, joka tasoitettiin ratsastuskelpoiseksi nyt syksyllä.

Odotin vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta ruunalla oli pissahätä ja kierrokset aika matalalla. Komea häntä, eikö? Julishka on vähän maistellut. 
Väliin vähän vakavamielistä dressagea.
Wickmasta kokeilussa
Joulupukki toi vähän etuajassa kauan etsityn kuivatusloimen. Se vaikuttaa täydelliseltä ja on paljon kevyempi käsitellä kuin villaloimet. Sisäpuoli on bambukangasta ja sen pitäisi olla antistaattista luonnostaan. Toivottavasti, sillä tuo sähköisyys on liian monen loimen kohdalla todettu isoksi ongelmaksi. 

Wickmasta tositoimissa. Loimi oli heppaa vasten ihan kuiva. :)
Ja tässä me, lähdössä joulumaastoon.
Joulumaasto 2018 oli muuten ihan suksee. Uusi etukenkä pohjallisineen hävisi, hanska hävisi ja herra hevoselta itseltäänkin meinasi usko loppua, kun  tien yli meni pieni puro. Mutta selvittiin! Ehkä se oli sarvien vika. 

Nyt me kirmaamme joulun viettoon, kas näin:

6 kommenttia:

  1. Luin vikasta kappaleesta ensin että tien yli meni pieni poro. Olis sopinut mukavasti teemaan!! Mutta siis kiitos, ja mukavaa, rentoa, leppoisaa, sairasteluvapaata joulua myös koko teidän porukalle!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poro, joka kohtasi pohjattoman puron :D Noooh selvittiin. ;) Kiitos samoin sinne, vaikkakin vähän myöhässä tulee tämä toivotus ;)

      Poista