sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Vuoden hoitosetä

Pilkku tervehtii kaikkia kohteliaasti. Keppihevostakin.
Pilkku on niin paras. Painonsa arvosta kultaa.

Koska vedenpaisumus yltyi, jäi Salaman tarha veden alle. Vesi pumpattiin pois, mutta jostain pirusta sitä valuu tuonne koko ajan lisää. Yhdistin siksi uuden lauman tänään ja se sujui hyvin, koska Pilkku hoiti pikkuisen erinomaisesti. Hän ei päästä varsaa itsensä ja Salaman väliin mielellään lainkaan. Kerran päästi, kun kakara ei uskonut sen lempeää kehoitusta ja sen jälkeen on varsa pysynyt Pilkun suojissa. Ei Salama siis mitään ilkeää tehnyt, kunhan kertoi määräävänsä täällä.

Ja sitten kun lasta lapsettaa, on Pilkku ihan messissä:

6 kommenttia:

 1. Ihana video <3
  Mitäs Sampalle muuten kuuluu?
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Sampalle kuuluu hyvää. Ruoka maistuu, energiaa piisaa ja "uudet" kaverit ovat kivoja. Hän on tehnyt myös töitä, mm. käynyt vanhainkodissa (sisällä tietty) ilahduttamassa vanhuksia. Olen niin onnellinen, kun hänelle aukesi tämä mahdollisuus muuttaa sinne. :)

  VastaaPoista
 3. Haha Salama vaan syö kun ponia villittää :D Sampasta olisi joo kiva saada oma postauksensa miten sillä on mennyt ja mitä se on tehnyt. Onko se nyt siis ylläpidossa vai myitkö sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sampasta on postaus tulossa, heti kun Hippos muistaa meitä yhdellä asialla. :) Se on siis ylläpidossa ja luulenpa, ettei siitä kauhean helposti puolin ja toisin luovuta ;)

   Poista
 4. Haha, toi Salama tuolla taustalla. Voin niin nähdä ajatuskuplan sen pään päällä, ruoka ennen huveja:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän oli alkuun vähän kankean virallinen tän lapsukaisen kanssa, mutta sittemmin on innostunut vähän - silleen sopivasti. ;) Ainakin Pilkun riimun se oli edellisiltana operoinut väärin päin ja eilen sekin leikitti vähän varsaa. Hauska nähdä, miten Salama on vuosien varrella aikuistunut, on niin liideri että. Hyvällä tavalla siis.

   Poista

Blog Widget by LinkWithin