perjantai 8. joulukuuta 2017

Varsahuuruissa


Täällä ollaan ihan tiloissa. Allekirjoittanut ja Salama ovat ihan in lööv, Pilkku on sen sijaan jo nyt ihan uupunut.


Vauvaponi tuli noin vuorokausi sitten. Siinä ajassa hän on kakkinut monta kasaa, syönyt hyvin sekä heinät että jyvät ja juonut hyvin. Tänään aamupäivällä hän esitti vauhdikkaat hepulit ja rohkaistuu muutenkin koko ajan. Mikään arka se ei ole, vaan normaalin pidättyväinen suuren muutoksen jälkeen.

Varsuli kysyy, saako tulla ja Pilkku sanoo, anna tulla vaan.
Hevosen elekieli on kyllä hauskasta, tuli tovi seurattua Pilkun eleitä aamulla.
Pilkusta tuli hänen hoitosetä. Pakko nostaa Pilkulle hattua, en tiennyt sen olevan tuollainen rautahermo. Kärsivällisesti se näytti eilen lapsukaiselle aidat, vesikupin ja heinälaarin. Sen jälkeen käytiin läpi lelut ja muut irtokappaleet. Vähän rapsuteltiin ja jopa leikittiin. Tänään se jatkoi samaa, mutta otti jo hetkeksi ns. omaa aikaa. Sen välin varsuli nyppi mustaa puomia tai notkui väliaidalla Salaman kimpussa.

Suuri idoli siinä niin.
Ponit ovat toistaiseksi omassa tarhassaan ja Salama omassaan. Kun varsa on kotiutunut kunnolla, on aika katsoa miten laumaelämä sujuu.

Aivan ihana kirppu. <3 En ole vielä varma lopullisesta kutsumanimestä, katsotaan mihin se ajan kanssa muotoutuu. Tällä hetkellä hän on Lilla My. :DPäivälevolla hoitosedän kaa.

8 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana varsa <3 (sydänsilmäemoji)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Jollain on keväällä sitten kivaa, kun pitää yrittää saada tuo hervoton vauvaturkki irti hänestä. Hehheh. :D

   Poista
 2. Voi miten hyvälle tuulelle tulin tästä! <3 Ihana varsa ja ihana hoitosetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilkku otti hoitosedän roolin vastaan ihan luonnostaan, ihan yllätyin! Mä olen pitänyt häntä vähän sellaisena erakkona, mutta yh-isyys olikin Pilkun elämästä se puuttuva juttu ihan selvästi! :D

   Poista
 3. Ihanan matala pikkuneiti! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä niin ihanan pieni. <3 Aikuiskooltaan tämä on varmaan jotain metrin kieppeillä. Vähän isompi ku isänsä (96cm) ja ehkä vähän pienempi kuin emänsä (103cm).

   Poista
 4. Kuinka varsa voi olla noin suloinen?!? En kestä! (Tähän voit kuvitella piiitkän rivin sydänsilmähymiöitä)

  VastaaPoista