keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Rinpula-Rinsessa diary


Rinpula-Rinsessa on parissa viikossa oppinut jo paljon. Hän on oppinut maistamaan hapankorppua, saanut korvien yli pujotettavan riimun (vaaleanpunaisen), hän osaa mennä yksin ulos niin kuin hevoset nyt menee ja ennen kaikkea, hän on näyttänyt pojille jo kaapin paikan.


Näissä kuvissa keli on kohdillaan, mutta pääsääntöisesti tänä talvena on satanut vettä tai räntää niin, että Skotlantikin pian kalpenee. Se tarkoittaa sitä, etteivät herkkähipiäiset hienohelmat kehtaa seistä ulkona koko iltaa. 

Koska palvelu ei aina pelaa herkkisten mielestä niin kuin pitää, täytyy väliaikaismajoittua ulkotalliin. Rinpula ei koe ongelmaksi jakaa mökkiä Salaman kanssa, mutta Pilkun ei sinne tarvitse tulla. Pilkku saa vaikka olla ovimattona, jos tahtoo. Kas näin:


Rinpula-Rinsessalla on kyllä loimikin, mutta se vähän ahdistaa. Seuraavaan kokoon vielä matkaa eli kompromissi on olla ilman. Rinsessan talviturkki pehvan päältä muistuttaa kuivana supikoiran talviturkkia, märkänä se on sitten märän supikoiran näköinen pörrö. Ihku, ei sillä. Joku on keväällä sitten onnekas, kun saa näyttää furminaattoria sille.

Tässä alla kuva, kun pienen ponilapsen sielua on rikottu, ilmatilaa loukattu ja itsemääräämisoikeutta törkeästi rajattu:


Tämä ahdistaa. Huomaa silmanvalkuainen. I like. Tietää persoonaa!
Mut siis oikeesti elämä on ihanaa, ei sillä. Laskekaa vaikka kuinka monta pukkia mahtuu reiluun viiteen sekuntiin:

4 kommenttia:

 1. Tuo pikkuneiti on niin söpö, kuin karkki! Kyllä on niin maansa myyneen näköinen talvitakissa :-----DD Vaikuttaa tosi mainiolta tyypiltä, ja virtaa löytyy! Ihana katsoa, kun pieni poni rallittaa niin että mahanalus on jalkoja täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsa on ihanan ilmeikäs! :D Ja ihana riiviö myös, eipä sillä. Nyt kun on ollut jäistä, ei se ole oikein päässyt rallittelemaan minnekään. Pistin sen sitten isoon karsinaan ja voi luoja tuota vauhtia, kun tyyppi piehtaroi ja vetää pukkilaukkaa vuorotellen karsinassa. :D

   Poista
 2. Aiii mitkä ilmeet, iiihana<3
  Ponilla varmaan oikein hauska kun on vähän luonnetta, mutta anna olla kun meillä syntyi tuossa punainen tamma (Muistelisin kuulleeni että jonkun vanhan sanonnan mukaan punaiset tammat tietävät ongelmia) jolla näkyi silmävalkuainen heti alusta saakka. Aavistelin että tämän kaverin kanssa ollaan vielä helisemässä ja niin on oltu. Hösses että on tammalla luonnetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut on myös opetettu välttämään punaisia tammoja. ;) Näemmä kuitenkin omistin yhden ja se oli... No, kävelevä murheenkryyni! :D

   Vilkkuva silmänvalkuainen on ihan jees. Ehkä. ;)

   Poista