keskiviikko 17. elokuuta 2011

Veitsen terällä

Viime päivät ovat olleet vähän synkkiä. Ratsastin sunnuntaina Fannin ja se oli todella haluton. Lopetin heti siihen ja tunnustelin jälleen sen jalat läpi ja kun löysin oikeasta etujalasta 2€ kolikon kokoisen kuuman ja hieman turvonneen alueen vuohisen kohdilta hankositeen alareunasta, iski päälle suuri ahdistus ja kauhukin. Tuli fiilis, että tässäkö tämä nyt oli - en toki mitenkään ylireagoi, mutta ensireaktio oli aika kärvistelevä.

Eläinlääkäri epäili vahvasti jännevammaa jo puhelimitse näillä oireilla ja antoi hoito-ohjeiksi hänen tuloonsa asti jalan kylmäämisen ja kävelyliikunnan. Siispä kävelemme nyt 10-20 min päivässä ja jalkaa kylmätään kolme kertaa päivässä, viikon kuluttua jalat tutkitaan perusteellisemmin. Odottavan aika on pitkä, mitä sieltä vielä paljastuukaan...


Arvatkaahan, mitkä nämä ovat? Ompelin ensihätään vanhasta pyyhkeestä ja kaitaliinasta "kylmäyssuojat" eli yhdistin ne tehden väliin taskun, johon voi laittaa jääpalapussin. Näiden avulla onnistuu vesiletkusählähevosen jalkojen kylmäys huomattavasti kivuttomammin. Joulupukilta tilataan sitten ne "oikeat" hienommat jäädytysjutskat... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti