keskiviikko 24. elokuuta 2011

Diagnoosi saatu

Pieniä esteitä suurille tulevaisuuden suunnitelmille: Nyt ollaan saikkarilla parisen viikkoa, jonka jälkeen kontrolli ja sen jälkeen jatkot. Tällä kertaa diagnoosiksi saatiin oikean etujalan kavionivelen tulehdus sekä oikean takasen kintereen jonkinlainen kiputila, jota epäiltiin myös alkuperäiseksi viaksi. Ko. nivelet piikitettiin kortisonilla ja nyt kävellään ja lepäillään pari viikkoa. Jonkinlaista jumitusta ja reagointia löytyi myös muualta kropasta ja näihin määrättiin hoidoksi kipulääkekuuri. Noin muuten se selvisi taivutuskokeista ilman merkittäviä reagointeja, mikä on tietenkin vain hyvä asia!

Jatkohoidoksi pidemmällä tähtäimellä tuli pieniä muutoksia kengitykseen (etupäätä nopeammaksi) ja itse ajattelin mukaan kuvioihin myöskin hierojan säännöllisesti.

Fanni käyttäytyi kuin enkeli koko tutkimuksen ajan, kertaakaan se ei jyrännyt tai häslännyt, kuten ADHD-luonteelleen ominaisesti usein tekee. Nyt se on koppiihoidossa 24h ja viihdyttää itseään repimällä pistoskohtiin laitettuja taitoksia ja siteitä pois. Hölmö heppa <3

Tompan ja Fannin ensitapaaminen kesäkussa -11. *Sniisk*
(tyylikkäässä asennossa nuo Fannineidon takakoivet...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti