keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Jäätä, loskaa ja aurinkoa!

Näin heti ensimmäiseksi, meidän koiralla eli Olivialla on tänään synttärit. Ikää tuli mittariin 4 vuotta. Justhan se oli pieni pentu! Niin se aika vierii...

Kentän ollessa vähän ratsastuskelvoton, ollaan käyty molempien hevosten kanssa vähän maastoilemassa ja Hennu on saanut harrastaa lähinnä käyntijuttuja. Hennulla on joku kevätinspis päällä, koska se on paljon rennomman ja levollisemman oloinen kaikessa. Esim. maastokävelyllä se katselee rennosti maisemia ja saattaa välillä pysähtyä haistelemaan ruohotupsuja. Niin sanotusti uutta sille, mutta parempaan suuntaan kuitenkin :) Tarhaa siivotessa se tulee myös aina hengailemaan viereen ja kerjäämään rapsuja, vaikka yleensä se nyhjöttää jossain perällä. Olen ollut havaitsevinani, että se on ruvennut pitämään Tompalle vähän enemmän komentoa ulkona, mitä ennen. Ennen ne eivät "mahtuneet" samalle heinäkasalle tai ulkokatokseen samaan aikaan, mutta nyt tammuska pitää pintansa aika hyvin. Ties mikä pirttihirmu sieltä vielä kuoriutuukin... ;)

Hepoilla kävi kengittäjä maanantaina ja molemmat saivat kehuja, että kaviot kasvaneet hyvin ja varsinkin Hennulle on kasvanut n. 1cm "vahvempaa" kaviota - esim. toisen etukavion sisäsivulla kummitellut pieni, mutta sitkeä halkeama näyttäisi vihdoinkin kasvavan pois.

PS. Kentän kulmalla on jo maata näkyvissä kaiken liejun ja loskan keskellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti