torstai 26. heinäkuuta 2018

Kuin kotiin olisi tullut

Current mood. x)
Keskiviikkona pakkasimme Pläsipään ja Pilkun aamutuimaan autoon ja kävimme Satula.comin toimipisteessä Paimiossa kokeilemassa satuloita.


Salama on lapojensa ja leveytensä vuoksi joka sovittajan painajainen. Lopulta löytyi kaksi (2) sellaista, joita voitiin testata ratsain.

Toinen oli Equipe Emporio Monoflap 17" ja leveys 2+. Toinen oli Prestige D2 ja monta hienoa koodia (+ hintalappu) perään.

Equipe
Tässä vuosien saatossa olen oppinut luottamaan Salaman kanssa vaistooni. Jos se sanoo, että joku asia on okei, se on. Jos jokin ei ole ok, se kyllä sanoo sen.

Ja niin kävi nytkin. Equipe on testattu nyt kolmesti. Paimiossa ihmeteltiin (= kytättiin) maneesia, mutta ravi oli letkeää. Kerrottakoon tähän väliin, että neljän ja puolen tonnin Prestigellä se jumitti ihan samalla tavalla kuin omalla Venuksellaan. Tarkempi analyysi paljasti, että nuo Prestiget painavat lapoja.


Eka kotitestaus suoritettiin vielä samana iltana. Hevonen liikkui mielellään, itse ja HÖRISI tyytyväisyyttään vähän väliä.

Toinen testaus suoritettiin tänään alkuillan viileydessä. Salama liikkui halukkaasti, mielellään ja ihan uudella draivilla.

Meinasin itkeä onnesta.

Kotitestaukset vielä jatkuvat, mutta toistaiseksi olen toiveikas. Equipe tuntui siltä, kuin kotiinsa olisi tullut.
Mr Hyväntuulisuus

2 kommenttia:

  1. Equipen satulat on niin ihania istua! Vaikka tärkeintä tietty että sopii hevoselle ja että liikkuu satulan kanssa hyvin. Säilön mun edesmenneen ponin Equipea kotona koska elättelen toivoa että se sopisi seuraavalle... Kaunis mutta kallis sisustuselementti ;D

    VastaaPoista