maanantai 2. heinäkuuta 2018

Reipas, rento ja yhteistyöhaluinen

Tyhmät ihmiset. Olen vanki. T: Salama
Salamalla oli tänään ohjelmassa pieni kesäajelu klinikalle. Vuorossa oli hammashoito ja samalla halusin näyttää sen liikkeessä vanhalle tutulle eläinlääkärille. Hän ei ollutkaan nähnyt näin valkeaa Salamaa vielä, joten viime kerrasta on onneksi sitten jo tovi.

Yhteenvetona: Jaloistaan terve, myös rtg-kuvat olivat siistit(!). Takapolvet ovat vähän löysät eli ne kaipaavat jumppaa ja lihaksia lisää. Yllättäin huonoin jalka oli vasen takanen ja sekin käynnissä alkuun, menee polven piikkiin. Ympyrällä ravi ja laukka olivat hyviä, tahdikkaita ja rentoja. Liikkishetki. Ei ole kauaa siitä, kun ympyrällä meno näytti ihan joltain muulta, neljä jalkaa kun eivät vain sopineet alle mitenkään. Häntäkin on lähes suora nyt!


Se pieni mutta: Hampaissa ei ollut mitään uutta ja kamalaa, mutta vanha reikä yhdessä yläposkihampaassa oli hieman kasvanut. Se paikataan nyt lokakuussa, kokeillaan nyt sekin kortti vielä. Olen seuraillut tuon reiän eloa nyt jonkin aikaa ja nyt päädyin siihen, että ehkä se on parempi paikata. Aika varattiin 3kk päähän.

Hampaasta huolimatta olen iloinen. Hevosenikin on. :)


Linkki videoon

8 kommenttia:

  1. Loistouutisia! Ja onhan se tuossa juoksutusvideossa ihan huisan paljon paremman näköinen kuin joskus aiemmin klinikkajuoksutusvideoissa :O Siis ihan kaikkinensa tasapainoisempi ja tahdikkaampi. Hienoa työtä! Ja mä aina arvostan pientä pukkikarkelointia :D Saako udella missä käytte klinikalla ja kuka paikkaa Salaman hampaan? Penalla siis mahdollisesti sama operaatio edessä jossain vaiheessa, katsotaan tämän kuun lopulla kotona puolivuotiskatsaus vielä ja tehdään päätökset klinikkavisiitistä & röntgenistä sen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Nauratti tuossa videon kohdassa 1.50, kun ell sanoi, että kiitos riittää tähän suuntaan ja Salama syöksyi suoraan keskelle. :D Joskus ennenkin käynyt juoksemassa vissiin lääkärin silmien alla... Kiva saada näistä myös videot apurilta, muuten menee itseltä ihan ohi kaikki. Kieltämättä näyttää kivalle nyt. :)

      Me mennään hampaan paikkaukseen tuonne samaan paikkaan eli Hippomediin. Leena Karma tulee paikkaamaan hampaan. Otettiin pieni aikalisä tähän väliin, niin samalla voi sitten tsekata mahdollisen raspaustarpeen uusiksi ennen talvea. Reikä havaittiin jo viime syksynä, mutta jäin vielä mietintäkannalle tässä asiassa. Nyt muutamalla tutulla on jo kokemusta näistä ja he kyllä ovat sanoneet, että paikkaus kannatti. Luulen, että Salamakin on toisinaan säikympi tms tuon hampaan takia. Sen näkee sitten, osuiko arvaus oikeaan ja onko porkkana helpompi syödä sitten paikan kanssa. :D

      Poista
  2. On kyllä todella paljon tasapainoisempi ja parempi. Kyllä joskus sitkeys palkitaan ja aikakin auttaa. Vautsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salama jos kuka on todella opettanut, mitä kärsivällisyys on. <3

      Poista
  3. Ihanaa lukea positiivisia klinikkauutisia, mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä näin! <3 Suuri plussa myös Salkkulin käytökselle, ihan aina se ei ole kehuja käytöksestään saanut... o:)

      Poista
  4. Kiva että joku joskus saa klinikalta positiivisiakin uutisia! Peukku myös hammashuollolle, toivotaan että paikka sitten pitää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, välillä näin! Vuosina 2013-2016 uutiset eivät noin 25 klinikkakäynnin jälkeen olleet läheskään näin kivoja, päinvastoin. Ja samaa toivon, että paikka pysyy ja auttaa, miten sitten lopulta tosiaan auttaakaan. :)

      Poista