torstai 2. elokuuta 2018

Poika tuli kotiin


Siinä se nyt on: Uusi koulusatula. Equipe Emporio Monoflap 17", leveys 2+ ja sen alla Salama 2.0. Se on kuin uudestisyntynyt edelleen tämän kanssa, rento ja tyytyväinen. Miten voi yhdellä satulalla olla niin iso merkitys, sitä ei voi kuin ihmetellä ja toisaalta, ei voi muuta kuin syyttää itseään!


Tässä vieteltiin myös synttäreitä ja ilmeisesti olen ollut kiltti, kun lahjapaketista paljastui lahjakortteja Hööksille. Hain oitis himoitsemani Sprengerin Bow Balance jalustimet ja ne ovat kyllä hyvät. Polvet voivat hyvin jopa pitkän maastolenkin jälkeen! 


Vielä etsitään uuteen satulasettiin sopivaa vyötä. Tässä kuvassa päällä Hööksin pieni panssarivyö, jossa oli edes vähän S-muotoilua. Se ikävä kyllä kanttaa tuosta solkien yläpuolelta kiinni ihoon ja hiertää. Muuten se on aika kiva. Toisena hyvänä tulee Chetakin superpehmeä nahkavyö (muissa kuvissa), mutta siinä saisi olla ehkä vähän enemmän muotoilua. Testit jatkuvat, jospa sopiva vyökin vielä löytyisi!

Satulavyöarsenaalia. Uutta ja vanhaa.

8 kommenttia:

 1. Onnea satulasta! Ja synttäreistä tietty myös. Ja oo, Bow Balancet! Kiva kuulla että olivat sulle hyvät. Tykkäykset myös huovasta, mä hankin joku aika sitten ekan LeMieuxini pitkän harkihtemisen jälkeen ja olen ihan myyty. Nyt haluan niitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo jalkkarit yllättivät, ensin tuntui ettei niissä ole mitään eroa kopioihin, mutta eroa on kuin yöllä ja päivällä. ;) Nyt kun on pro-tason pelit ja vehkeet, niin tarvitaan enää vähän (tai aika paljon) taitoa! :D

   Tämä mustikanvärinen Lemieux oli ympäristön painostuksen (:D) tulos. En vielä vaihda leiriä kokonaan niihin, Equiline Octagon on mun kestosuosikkini. Lemieux istuu edestä hienosti, mutta takaa en saa sitä hyvin sitten millään. Syynä lienee tuo Salaman selän malli, nyt tuo kanttinauha saattaisi esim. keväällä hangata karvat pois.

   Poista
 2. Onpas hyvin istuvan näköinen satula, näin ravitädinkin silmään!! Ja Salama tyytyväisen näköinen. Kivat sille ja onnea sulle!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana istuakin! :D Löydettiin molemmat vatsalihaksemme, kääk. Sitten oli jo lähdettävä maastoon, ettei liian vakavaksi mene. :DD

   Poista
 3. Nyt on tosi hyvännäköinen satula ja näyttää olevan täydellinen istuakin! :)

  Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä, tuo Equipe on ihana. *sydänsilmähymiö*

   Poista
 4. Onko Hööksin pikkupanssari sinulla saman mittainen kun normi kouluvyöt? Olen sitä tuijotellut kun meillä on ongelman toisen kainalon hankaaminen kun käyttössä mattesin crescent ja kaveri kehui Amerigon koulupanssaria mutta se on huiman hintainen niin tuo Hööks näyttäisi siihen verrattuna löydöltä samalla idealla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni se oli ihan verrattavissa muihinkin vöihin pituuden puolesta. :) Amerigon panssaria en ole päässyt näkemään ja hiplaamaan, mutta ei tuo Hööksin malli laadun puolesta huono ollut. Palautin sen ja ostin Crescentin, saas nähdä miten sopii meille. :D

   Poista