perjantai 17. marraskuuta 2017

Satularetki


Perjantaina kävimme Salaman kanssa Satula.comin toimipisteessä näyttämässä sen omaa satulaa.

Sillähän on ollut nyt vajaan kaksi vuotta sama Prestige Venus yleissatula, jota on säädetty jokusen kerran eri tavoin. Nyt se topattiin kokonaan lokakuussa ja vaikka se tuntui sopivalta, alkoi se hiertämään säkää molemmin puolin. Ilmeisesti kyse oli vain asettumattomista villoista, koska viikon varovaisen käytön jälkeen pyörteet hävisivät. Silti jokin tuntui olevan hullusti.

Oma Venus.
Niinhän siinä sitten kävi, että oma satula todettiin epäkelvoksi. Onnekseni hätä ei ole tämän näköinen: Satula jatkaa matkaansa Italiaan, jossa siihen vaihdetaan paneelit. Kyseisestä satulamallia on hiljattain päivitetty niin, että siihen saa nykyään paljon laakeammat, aika ohuet paneelit. Siispä omaani vaihdetaan sellaiset samanlaiset.

Oman Venuksen reissatessa maailmalla saamme ottaa tuntumaa samanlaiseen, mutta ihan upouuteen Venukseen. Siinä on nuo uudet paneelit ja se istui nätisti selkäään, kuin nakutettu. Mahtavaa, koska tämän malliseen selkään ei ole jonoksi asti kaikille osapuolille sopivia penkkejä!

Tässä Laina, väliaikainen Venus.

4 kommenttia:

 1. Meillehän on tulossa estepenkiksi Versailles juurikin laakeilla paneeleilla! :) Eli sitä odotellaan tässä kuin kuuta nousevaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, loistava ja varmasti pitkäaikainen valinta. :) En ole katunut tätä meidänkään valintaa, varsinkaan kun sitä voi aika paljon loppupeleissä muokata. :)

   Poista
  2. Joo en edes muista mitä kaikkea meille tulevassa yksilössä oli modifioitu - ainakin nuo laakeat paneelit, leveä selkärangantila ja lapatilasta oli juttua kanssa. :) eli toiveet on korkealla että olisi hyvä ja sopiva!

   Poista
  3. Toivotaan parasta, että istuu kuin nakutettu. :) Nuo laakeammat paneelit ovat kyllä kivat, tekee heti omallekin istunnalle hyvää. Aiemminkin nuo olivat ihan ok, mutta nyt satula on paljon vakaampi. Kokeiltiin jo äärimmäisissä olosuhteissa. ;)

   Poista