perjantai 10. marraskuuta 2017

My little ponyn hetki


Pilkku on viettänyt viime ajat täällä blogin puolella hiljaseloa. Kotona ei: Hän on kyydinnyt ponilapsia silloin tällöin ja toimittanut seuraponin virkaa sydämensä kyllyydestä. Siis kiusannut Salamaa. Edelleenkin se viis veisaa Salaman pomottelusta ja jälleen on Pläsipää ihmeissään.

Ruunaus ei muuttanut arkea mitenkään. Toipuminen meni hyvin ja ongelmitta - kuin ohjekirjasta suorastaan.

Uusi ponipenkki löytyi vihdoin.
Taisin lokakuun budjettipostauksessa mainita ponisatulasta. Vanha penkki oli tulossa auttamatta elinkaarensa päähän ja ahdisti jo käyttää sitä ylipäätään. Uusi, asiallinen ja ennen kaikkea sopiva ponisatula löytyi vihdoin ja se saatiin käyttöön tällä viikolla. Muuten se on oikein bueno, mutta S-vyö olisi ihan ehdoton. Siipi on hieman pidempi ja polvituet tulevat vähän alemmas kuin vanhassa penkissä ja vyö menee täten vähän eri kohtaan. Käyttökelpoiselta se kuitenkin näyttää puolin ja toisin, koeratsastuksissa se ei ole valunut eteen ja pikkuihmiset istuvat paremmin tässä kuin vanhassa penkissä. Kuvissa tuo on tietty pöljän näköinen, kun ei ole ratsastajaa selässä. 

Satula on muuten yllättäin Horzen mallistosta. Ei mikään Prestige, mutta varsin asiallinen eli positiivinen yllätys. Nahka on notkeaa ja toppaukset tasaisen pehmeät. Istuin on kokoa 14" ja runko on leveydeltään 32 eli wide. Tätä kirjoittaessa näitä on kaupan edelleen. 

Ei tuolla karvan seassa mikään varuste näytä olevan kohdillaan tai ylipäätään sopiva, mutta on ne. Tässä kuvassa on vain etujalat vähän rungon alla.

Myös ulkovaateostoksilla käytiin. Pilkku toivoi samanlaista kunnollista ulkotakkia kuin Salamalla on. 

Horseware on siitä jännä kaapu, että oikean selkämitan osuessa kohdilleen se istuu kuin hansikas minkä tahansa malliselle otukselle. Pilkku ei ole mikään jättileveä tai supermassiivinen, joten odotin peittäväni sen joukkueteltalla, kun tätä sovitin. Toisin kuitenkin kävi ja nyt "treenin" jälkeen ylle voi pukea vallan ihanan takin!



Todistettavasti Pilkkukin on oppinut nostamaan kaikki neljä jalkaa kerrallaan ilmaan! 
No niin. Nyt riittää. T: Pilkkis

8 kommenttia:

  1. Pilkku <3 Meillä esikoisen ponikuume meinaa räjähtää käsiin ja vaikka olen ajatellut että meille ei tule shettistä ensiponiksi niin tämmöiset Pilkut saavat minut aina hetkeksi toisiin aatoksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse hankkisi enää mitään muuta kuin shettistä. ;) Pieni, vaivaton ja silti suuri otus, menee äidille ja tyttärelle. Shettisyhdistys on myös ihanan aktiivinen, löytyy myös tapahtumaa ja touhua sitäkin kautta.

      Poista
  2. Toi takki on kyllä yhä edelleen niin hyvännäköinen Pilkun päällä!

    VastaaPoista
  3. Niin söpö toi Pilkku,pikkuponit on niin ihania tällä melkein 40v tädillä on myös kaksi omaa pientä Pilkkua ja muuta en kaipaa☺ Hieno loimi, onko siinä vanuvuorta? Saako kysyä mistä ostit? Täytyisi ostaa uudet loimet noille tyypeille ja toi näyttää tosi sopivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan myös innolla, että saan jälleen toisen ponin! Ns. oman ponin. Tämä kun on isännän poni. ;)

      Tässä loimessa on 150g täyte ja se on oikein sopiva tähän vuodenaikaan. Tämä oli tori.fi-löytö, mutta ainakin Reunoksella oli ponikokoja oikein hyllyssä kerrankin. :)

      Poista
  4. Minkä kokoinen on tuo pilkun takki? :)

    VastaaPoista