keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Pieni kurkistusluukku kivaan päivään


Tänään olen erityinen iloinen näistä kahdesta ratsastajineen:


Salaman laukka paranee koko ajan ja laukkaa on voitu jonkin verran työstääkin. Nyt se mahtuu jo näin tasapainoisesti meidän pienelle kentällekin. :)


Toinen ilonpilkahdus, Pilkun ekat maastolaukat:

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pojat <3 Ei Sampassakaan kyllä mitään vikaa ole, Koomikko oli eilen oikein asiallinen ja innokas maastokamu Pilkun rinnalla. :D

   Poista
 2. Salama on mennyt ihan huikeasti eteenpäin laukassa! Hienoa työtä! Erityisesti se lämmittää mieltäni siksi, että mulla on tällä hetkellä ratsastettavana parikin "Salamaa"; samantyylistä enemmän ja vähemmän vaiheessa olevaa suomenhevosta joista on huikeenkivaa mennä laukkaa vaikka ei ihan vielä osaa :D Toivottavasti pääsen niiden kanssa samaan kuin sinun ratsuttajasi on Salaman kanssa päässyt!

  Ja Pilkku nyt vaan on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina on huippu! Salkku tykkää ja on joka kerta vähän parempi, eli ihan metsään ei omat treenitkään siis mene. Harmi, kun kelit ovat olleet karmeat tänä talvena, ihan niin paljoa ei ole päästy tekemään oikein mitään, mitä oli ajatuksissa. Kisakalenteria en ole edes kurkannut, mutta jospa sitä loppukesästä kävisi jossain taas koittamassa, sopiiko laukka kouluaitojen sisälle ylipäätään tällä kertaa. x)

   L-sana on tosiaan Salkun mieleen - onneksi se on vihdoin myös oivaltanut sen, ettei aina tarvitse mennä täysiä. Ratsastettavuus on myös parantunut huimasti puolen vuoden aikana. Hiljaa hyvä tulee tässäkin tapauksessa. ;) Tsemppiä sinulle ns. uusiin tuuliin!

   Poista