sunnuntai 19. elokuuta 2012

Varustejuttuja taas

Tästä on tullut nyt ihan varusteblogi, mutta eiköhän asia korjaannu pian - ainakin ideoita on jokunen odottelemassa toteutusta kirjoitusten suhteen. Mutta tähän päivään - rakastan kirppiksillä kiertelyä ja huuto.netistä kivojen juttujen bongailua, kuten varmasti moni lukija on jo huomannut. Tällä kertaa haaviin tarttui "heppapuolelta" aivan valloittavan ihanat Rossner-merkkiset suitset Dukelle, jotka olivat siis aivan uudet ja sovittamattomat. Ja niin ihanaa notkeaa ja laadukasta nahkaa! 

Suitset ovat siis mustat kultaisin soljin ja paksu turparemmi on ruskeaa lakattua nahkaa. Kauniisti muotoiltu timanttiotsapanta löytyy toki myös, ruskean sävyisillä "timanteilla". Sopivat mielestäni tosi kivasti kulomustalle ponille. :)

Sateen kastelema Duke sovittamassa uusia hienoja päävehkeitään.
Turparemmi
Otsapanta
Haluaako joku myöntää olevansa kateudesta vihreä? Ei kannata, koska vihreänä näitä ei saa - tutkailin näitä samoja netistä ja ulkomailta samoja saapi tilattua (hintaan 69,95-99,95€) seuraavissa väriyhdistelmissä (nahan väri-tehosteväri):

Musta-musta, musta-sininen, musta-lila, musta-harmaa, musta-tummanruskea
Nuo liilat olisivat muuten aivan ihanat! (yllätys...)

Tuttuun tapaan muuten Salamakin kärvähtäneen töpselinsä kanssa oli hengessä mukana:


Salama sai eilen sovittaa yhtä juttua, nimittäin Fannilta jäänyttä "goottiriimua", jota olen vaalinut Salamaa silmällä pitäen. Vielä on varaa kasvaa. :) Ja on se orhi muuten kasvanutkin, herttinen sentään miten suurelta se jo tuntuu harjatessa ja talutellessa! Muistan vielä talvella, kun se karkasi tarhasta Tarun luona vahingossa, niin minä 163,5cm nappasin sen kirjaimellisesti kainaloon ja talutin sen (= raahasin) takaisin aidan toiselle puolelle. Nyt koko varsa ei kainaloon mahtuisi, paitsi sen pieni ja sievä tuuba tietysti tulee aina mahtumaan... :)


Pikku-Salaman nenä oli tosiaan päässyt kärventymään eli palamaan vähän pahemmin, ihan vesikelloille asti. :/ Se oli kohtalaisen kipeä eilen, mutta vaiva helpotti nopeasti ahkeralla Bepanthen-rasvauksella, onneksi myös sää on ollut viileämpi tänään. Pitää jatkossa olla tarkempi sen kanssa ja hankkia vahvempaa aurinkorasvaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti