perjantai 10. elokuuta 2012

Niittejä Dukelle

Olen etsinyt suurella hartaudella shettis-kokoista meksikolaista turpahihnaa ja lopulta löysin hyvän ja halvan, eli vähän jo maailmaa nähneen, jota voi vähän tuunata ilman suurta rahallista menetystä. Samalla nurkissa pyöri katkennut vanha niittivyö, joten nämä yhdistämällä lopputulos on seuraavanlainen:



Mitäs pidätte? Kuvauksen jälkeen korjailin vielä vähän tuota oikeaa reunaa, jossa niittirivistö ihan vähän kupruili. Olin ensin ajatellut laittavani niitit suoraan turparemmiin, mutta nahka olikin niin paksua, etteivät niittien väkäset riittäneet siitä läpi. Tällöin myös ne väkäset olisivat pistelleet ikävästi ponin päätä. Siispä liitin niitit ohueeseen nahan palaan ja liimasin sen kiinni paksumpaan nahkaan. Loppuun vielä pari tikkiä pitämään koko komeus kasassa varmuuden vuoksi. Tähän yhdistelmään tulee luonnollisesti myös samaa sarjaa oleva otsapanta, kunhan vain saan päätettyä, että minkä muotoisen siitä teen. :)

PS. Kunhan blogi saavuttaa 60 lukijaa, on luvassa arvonta! Tämän kirjoituksen julkistushetkellä lukijoita on 53. :)

3 kommenttia:

  1. Noi niitit on hieno lisä noihin suitsiin!:)

    VastaaPoista
  2. Hauskat! :) Itseä vaan ärsyttää aina tämmöisiä postauksia lukiessa se, että ite kun oon niin tumpelo käsitöissä ettei voi kopsata ideoita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin kokeilemaan ja testailemaan eri juttuja, jossain kohtaa onnistuu varmasti! :)

      Poista