perjantai 31. elokuuta 2012

Tervetuloa kotiin pojat

Lapsukaisten ensimmäinen laidunkesä alkaa olemaan loppusuoralla. Enää napostellaan kotipihan ruohotarha tyhjäksi, sitten onkin jo odotettavissa ihan oikea syksy.

Laitumelle meni kaksi pientä nössöä ja hintelää oripoikaa ja kotiin tuli kaksi isolla egolla varustettua vähän miehistynyttä orhia. Salama oli tosin saada slaagin kaikista uusista jutuista pihalla, kaikista pahin oli maasta revitty kanto... Tarhaan ja sieltä ruohotarhaan päästyään pojat revittelivät oikein kunnolla, oli niin hauskaa olla kotona taas! Tosin Salamalla on iso-Duken kokoinen aukko sydämessään ja se on täten toistaiseksi ikävästä suunniltaan, toisin kuin taas Duke löysi uuden ystävän sinisestä jumppapallosta. Kumpa saisin videota siitä vielä joskus, niin uskotte... Itse asiassa parhaillaan pikku-Duke kirmaa ympäri kenttää ja leikkii pienemmällä lilalla pallolla! :D









Mitäs pidätte, jos vertaa vaikka keväällä otettuihin kuviin? :) Dukesta ei tässä nyt kunnon kuvia ole, mutta eiköhän niitäkin jatkossa tule - sikäli kun saan kameraa aina tekohengitettyä sen verran, että kuvasta erottaa edes jotenkin hevosen. Taistelen nimittäin yhä vanhan Sony "Kameravirhe" järkkärini kanssa, kun uusi kamera jäi sittenkin kesällä hankkimatta ja nyt mietitään kuumeisesti parasta vaihtoehtoa vanhan tilalle.

Huh, nyt lähden funtsimaan, mitä tallissa kuuluikaan tehdä ja miten noita hevosia taas hoidettiinkaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti