lauantai 25. elokuuta 2012

Kirppislöytöjä

Suomen Ratsutarvike järjesti tänään kivan hevostarvikekirppiksen, jonne luonnollisesti eksyin sekä myymään että tekemään löytöjä. Oma myyntipöytä piti onneksi meikäläisen varsin kiireisenä, mutta naapurista löytyi ihana lila Amigo Jersey Cooler-loimi ja myöhemmin ostoskassiin tarttui vielä Hansbon klassikko, raidallinen kombiloimi. Olen vakaasti sitä mieltä, että itseään kunnioittavalla ratsulla tulee olla ainakin enkkufiltti sekä Hansbon kombiloimi! :D (niiden sadan muun loimen lisäksi, tietty!) Olenkin aina silloin tällöin kyttäillyt tuollaista, nyt löytyi koossa 125cm eli sopii Salkulle nyt ja myöhemmin siitä tuunataan Duksulle sopiva.

Näitä ihmeitä käytiin tietenkin sovittamassa heti, kun kotiin päästiin. Muuan Salamasankari oli sitä mieltä, että hän ei tänään oikein haluaisi takkia ylleen, mutta merkkiuskollisena sieti Horsewaren lilan "lainapeitteen" ihan hyvin. (Toim. huom. tämä on Salkun kolmas Horsewaren takki jo) Siinä näyttäisi olevan vielä vähän kasvuvaraakin, vaikka edestä se tuntui olevan jo nyt vähän nafti. Sovitus tosin tapahtui pienoisessa vauhdissa, sattui nimittäin pojujen iltapäiväleikkiaika olemaan lähellä ja orhi tarjosi kaikkia pieniä kevätjuhlaliikkeitä tässä kohtaa.

Kultaisen 80-luvun klassikkoloimesta raati ei ollut oikein innoissaan. Se revittiin samantien pois ja sen jälkeen sitä riepoteltiinkin komeassa kaaressa. Kiva. Se ei onneksi ollut kovin kallis, kerrottakoon nyt, että se maksoi jopa kolme euroa...


Ihanan hempeää lilaa. Raadin toinen jäsen Duke katselee tarkasti vierestä.
Aika sulkku. Suloinen siis, sekä loimi että itse hepo.
Tämä oli ainut kuva, minkä tästä loimesta sain hevosen päällä, sitten herjasi kamera...
Lopputulos oli kuitenkin tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti