sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Salama 11kk

Vihdoin sain mahdutettua samaan iltapäivään kuvaajan, kameran, hienon kevätsään ja hyvin käyttäytyvän varsan! Kamera tosin irtisanoutui tänään sitten kokonaan, epämääräinen "kameravirhe" ilmestyi pysyvästi näytölle kesken kuvaussession. Automaattitarkennus lopetti myös toimimisen ja kuvista tuli jälleen kovin epätarkkoja. :( Mutta päivän päätähti eli Salama, pikaisesti harjattu ja puunattu pölyviuhka kuraisissa sukissa näyttää 11 kk ja 4 päivää vanhana tältä:





Juoksuharjoituksia

3 kommenttia:

  1. Salama on kyllä hieno! Ja makeet noi suitset! :-) Mukava seurailla saman ikäisen varsulin touhuja. Karvakin näyttää kohtalaisen paljon samalta. Minkähän korkuinen Salama on nyt? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salamalle on vielä osittain tuollainen ihana untuvamainen varsakarva, josta pöly ei lähde millään pois. Väri on yhä mysteeri, sekakarvaa on ja paikoin päässä ja kaulalla on taas uusia valkoisia karvoja. Saa nyt siis nähdä!

      En ole nyt mitannut sitä, n. 135cm arvoisin edestä olevan, kuukausi sitten oli n. 134cm vähän sinne päin mitattuna. Itse olen 163cm pitkä :D

      Poista