lauantai 7. huhtikuuta 2012

Ponitavaroita

Ihan vähän salaa olen jo haalinut pienelle ponilapselleni varusteita... ;)


Löysin huuto.netistä käyttämättömät mustat shettissuitset timanttiotsapannalla, saa Dukekin sitten heti pienestä pitäen totutella timanttien loisteeseen... ;) Kasvattajalta ponny sai ihanan beigen fleeceloimen tallin brodeerauksella, kokoa 105cm. Ruskea nahkariimu tulee olemaan poijjaan edustusriimu, jos ja kun se enää mahtuu hänen päähänsä - voipi olla, että joudun teettämään siihen pidemmät poskiremmit/jatkopaloja, koska se on nyt jo vähän nafti Dukelle. Ihana lila toppaloimi on Salaman perintöloimi (käytettiinhän sitä jopa kerran!) kokoa 105cm ja se tulee luonnollisesti Dukelle pahimpien talvipäivien varalle.

Olen myös katsonut pojalle valjakkovaljaat valmiiksi: Ihastuin tällaisiin, mielestäni nuo tummanruskeat ovat ihan superhienot... :) En aio tilata niitä vielä, katsotaan sitten vuoden tai parin päästä, että miten poni kasvaa ja kehittyy ja milloin on sitten järkevintä varovasti aloittaa ajo-opetus. Siihen asti pärjäillään hyvin ilmankin pelkän juoksutusvyön kanssa, jonka saa säädettyä tarpeen mukaan kenelle vain esim. takaa-ajoharjoituksia varten. Kärryjä en ole vielä katsonut ollenkaan, hyviä voi tietenkin ehdotella! :)

Kuten siis edeltä voi vähän arvailla, olen innostunut siis valjakkoajosta. Kipinä syttyi jo kesällä, kun kokeilin Fannin kanssa kärryttelyä pari kertaa. Ison hevosen kanssa se ei kuitenkaan tuntunut vielä ihan niin kivalta, joten ponikärpänen puraisi jälleen kovempaa. Katsotaan nyt ajan kanssa, että miten meidän käy...

Vielä loppuun pieni herätys: Nyt jokainen kommentoimaan ja ehdottomaan kivaa "omaa väriä" Dukelle! Eli toisin sanoen, mikä väri mielestäsi varusteissa sopii parhaiten kulomustalle / tummanruunikolle poniorille? :)

1 kommentti: