lauantai 28. huhtikuuta 2012

Monessa mukana

Pari viikkoa sitten olin katsomassa ja auttelemassa Salaman tarhakamun Takun Kyvyt Esiin-karsintoja. Taku suoritti tehtävät pyydetysti ja sai ihan ok pisteet.

Vuoroa odotellessa ja hanskoja fiksaten
Edellispäivänä eli 26.4. oli vuorossa Voitto 3ween sh-laatarikarsinnat Ypäjällä. Herätyskello muistutti menosta hyvin varhain ja matkalla oltiin suunnitellusti myös todella aikaisin, koska Voitolla oli kunnia aloittaa pitkä päivä ensimmäisenä! Voitto esiintyi erittäin hyvin ja edukseen ja sitä oli ilo katsella. Itse sain toimia kaurapurkkina, eli napata pojan kiinni kujan päästä. Voitto toimi kuin juna ja oli ääreishelppo kiinniotettava. :) Pisteet ja muut fiilikset Voiton päivästä löytyvät täältä.

Kaikesta uhmasta huolimatta välillä vähän halitaan.
Salama on nyt parin viikon aikana löytänyt itsestään taas uhmapuolen. Se kokeilee taas kaikessa kaikkia ja osaa olla myös äärettömän rasittava. Kokeilin pestä mm. sen jalkoja ja tuloksena oli tunnin väsytystaistelu aiheesta jalkaan koskeminen. Ketjuissa se vain potkii, mutta vapaana esim. tarhassa jalkojen nosto on ihan okei. Siispä, jatkamme treenejä, pitkäjänteisyys yleensä palkitaan. :)

Salkku on myös kuoriutunut puoliksi kesäkarvaan - nyt sen väri on hyvin tumma, ehkä tummanruunikko, jossa on sekakarvoja siellä täällä melko paljon. Nyt se on taas tummempi, kuin maalis-huhtikuun taitteessa se heittäytyi täysin harmaaksi. Sen ensiesiintyminen ihmisten ilmoilla on muuten jo ihan pian, parin viikon päästä Turussa (12.5.).

Sohvi maistelemassa kevään tuoretta herkkua.
Kotonakin on tiedossa muutoksia. Allu lähtee uudelle tallipaikalle sovitusti tosin vähän aikaisemmin ja "kesäponit" tulevat jo huomenna eli sunnuntaina meille kotiin! Duke nyt on tosin jäämässä eliniäkseen meille, mutta samalla reissulla se saa tarha- ja laidunkamuksi Salaman toverin Pollen. Tämä on ihan innoissaan, kun saa pitkästä aikaa oman ponin kotiin paapottavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti