perjantai 13. tammikuuta 2012

Pari viikkoa vielä!

SS 7.1.2012
Kuun vaihteessa haemme Tarun kanssa Santun kotiin eli "kotiin", voi kunpa aika kulkisi nyt vauhdilla! Haluaisin pikkuisen jo ikiomaksi paijattavaksi ja halittavaksi - tietty sillä edellytyksellä, ettei 7kk ikäinen suomenhevosorivarsa nyt ihan vielä ole sellainen halinalle, jota voi huoletta talutella löysässä narussa... ;) Mutta se onkin tavoite sitten joskus kymmenen vuoden päästä.

:D
Löysin pojulle jo toppaloimen (värinä soft lilac.. :D), harjalaukun (harmaa-pinkki), johon pesin ja kiillotin sille kokonaisen harja-arsenaalin (pinkeistä) harjoista ja (violetin) riimun naruineen päivineen. Pakkailin myös jo ruokia ja kumisen pallon sille muuttokuormakassiin. Lisäksi pikkutyttömode iskeytyi päälle sen verran, että tein pikkulapselle oman päiväkirjan, johon kerään kaikki olennaiset tiedot lapsuusajalta talteen. Hih.

Pikkupoju saa oman postauksen sitten, kun se on haettu kotiin ja kaikki paperiasiat ovat kunnossa. :)

Kotona meillä on yhä kaksi toisiaan vihaavaa tammaeläintä. Ne saivat olla samassa tarhassa pari päivää ja homma näytti ihan järkevältä, mutta yhteiselon käytyä sittenkin turhan vaaralliseksi, laitan ne erilleen uudelleen. Turhat riskit minimoidaan nyt ja sillä sipuli. Katselkoot toisiaan sitten väliaidan välityksellä... :D

7 kommenttia:

  1. Apua, onko teille tulos tollanen komeus?
    upea!

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Hän on yhdellä sanalla sanottuna ihana. <3

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Joo, ne meinas nirhata Nikon eilen, samalla tavalla ku Fanni liiskas sut. ":D" Sohvi on nyt isolla puolella ja Misu hiekkatarhassa. Sohvi ei ymmärrä tällaista pumpuliin käärimistä ja on ollut koko päivän ihan myrtsi :)

      Poista
  4. Ouch, onneks ei käyny mitään :D Kattosinki ku ajeltii ohi et sielä ovat turvallisesti aidan erottamat ;D

    VastaaPoista
  5. Ihanan värinen loimi, mistä noita saa?

    VastaaPoista