maanantai 2. toukokuuta 2011

Tulispa jo suvi suloinen..?

Otsikko sisältää pienen vihjeen ja sanaleikin ehkä mahdollisesta ja tulevasta... Sitä odotellessa... ;) Kerron heti lisää, kun yksinkertaisesti tiedän jotain.

Vapunaattona rakennettiin esterata kotikentälle, laitettiin serpentiinit kaulukseen viuhumaan ja hypeltiin välillä auringon paistaessa ja välillä hillittömän raekuuron kera pientä rataa Hennun kanssa. Tein ihan helpon neljän esteen tehtävän, jota oli helppo tulla molemmista suunnista. Niko otti videotakin, mutta niissä uljaan ratsuni vauhti on niin hurja, etten kehtaa laittaa niitä julkiseen levitykseen... :D Ihan alkuun Rouva Ruskea oli sitä mieltä, että hän ei välttämättä uskalla ylittää mitään tikkua, mutta porkkanalla lahjominen sai tamman syöksymään kapuloita kohti ja siinä sai ihan tosissaan keskittyä pysymään kyydissä, varsinkin kun käytössä on koulusatula. Sillä on uskomattoman vaikeaa hypätä jopa näitä maahankaivettuja, hyppyyn mukaan pääseminen on vähintään mielenkiintoista...

Meille tuli muuten uudet kuolaimet, Sprengerin Turnadot ruostumattomasta terästä. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, olisiko noista tai joistain muista Sprengerin kuolaimista Hennulle "apua", vaikka varsinaista ongelmaa ei ole, mutta jotenkin se paksu norminivel ei istu sen suuhun niin hyvin kuin voisi. Nyt kun muutama ratsastuskerta on takana ja tammuska hyväksyy uudet raudat jo jotenkin suussaan, on ero aika selkeä. Se on vähän tyytyväisemmän oloinen, kun kuolain ei tökkää niin helposti kitalakeen. Kolmipalaakin kokeilin joskus aikoja sitten, mutta sen kanssa se kilisteli kuolainta niin kovin, että kuolaimein kolina kuului varmaan naapuriin asti.

Viikko on vasta aluillaan ja kärsimättömän on vaikeaa malttaa odottaa loppuviikkoon. Silloin on (ehkä) luvassa paljon kivoja juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti