keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kuulumisia

Hennu alkaa olemaan taas kunnossa ja olen köpötellyt sen kanssa varovaisesti kentällä ja tänään myös maastossa. Se olikin "superhauskaa" rouvan mielestä, nimittäin se pimahteli vähän väliä ilman syytä, kyttäsi jokaista kiveä ja kantoa ja rynni minkä ehti. Sellainen kävelymaasto... Ja mikä parasta, kotimatkalla 10m ennen omaa postilaatikkoamme takaa tulee täysiä ambulanssi pillit päällä, ehdin siinä tekemään jo pienen synninpäästön ja miettimään viimeiset sanat - mutta mitä tekeekään tamma - ei reagoi mitenkään. Eli siis loppu hyvin, kaikki hyvin.

Kävin viime lauantaina kurkkaamassa erästä suomineitoa. Olen aivan ihastunut! Hän tuntui heti selästä käsinkin omalta, sellaiselta, jonka kanssa tulee juttuun. Myös muuten hän oli hyvin sympaattisen oloinen. Käyn kokeilemassa häntä vielä kerran ja sen jälkeen neitonen tulee koeajalle. Pikkutyttömode iskeytyi jo päälle, kävin shoppailemassa pari suloista harjaa, riimun ja narun ;)

Tallissa aloitin kevätsiivouksen. Se tahtoo tarkoittaa seinien pesua, maalipintojen fiksailua, tarpeettomien tavaroiden hävittämistä / uudelleensijoittamista ja varusteiden pesua ja pyykkaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti