keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Karvasta pettymystä niellessä...

"Tallivahdit"

Edellinen kirjoitukseni oli täynnä uskoa ja toivoa. Olin nimittäin löytänyt kivan suomenhevostamman, josta oli tarkoitus tehdä kaupat. Se ehti kuitenkin menemään "nenän edestä" ja nyt on takki tyhjä. Hevosia on tarjottu sen jälkeen useampiakin, ja monet todella kivoja, mutta se lopullinen "kolahdus" on jäänyt uupumaan. Tähän asti hevoshankintani ovat sujuneet kuin vettä vain, sisäiseen vaistoon luottaen. Sekä Tomppaan että Hennuun olen molempiin ihastunut ensinäkemällä ja niiden hankintaa ei sillä hetkellä ole tarvinnut miettiä. Tähän tunteeseen luotin nytkin, mutta toisin kävi. Mutta ehkä tällä asialla oli tarkoituksensa?

Eli siis, kuten lupailin kertoa, hevoskuvioihin on tulossa muutoksia - se on tällä hetkellä vain avoinna, että milloin. Etsin mukavaa, kivaa ja kilttiä suomenhevostammaa (tai ruunaa), jolla on luonne kohdillaan ja käytöstavat hallussa. Tuntuu aika mitättömiltä kriteereiltä, mutta haluan hevosen, jolla on asenne kohdillaan.

Noin muuten kotikulmilla kesä on jo pitkällä, hepat ovat viettäneet muutaman yön ulkona ja nauttivat hiekkakylvyistä pitkin pituuttaan vähän väliä :) Hennun kanssa on otettu tavoitteeksi tasaiset He C-radat ja syksylle asetettiin tavoitteeksi hyväksytty He B-rata. KN Specialia olen kotona ratsastellut ja siinä muutamat kohdat menevät kotikentällä jo ihan kivasti. Hieman liian nopeasti siirtymiset seuraavat siinä toisiaan ja tamma hermostuu, mutta hiljaa hyvä tulee.

Kevään ensimmäiset kisat ovat parin viikon päästä, ajatuksena olisi käydä hyppelemässä pieniä esteitä oman seuran skaboissa. Saa nähdä, millä kokoonpanolla retkelle lähdetään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti