sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Valoa tunnelin päässä?

Menen ensi viikon lauantaina katsomaan yhtä hevosehdokasta. En malttaisi millään odottaa! Toivottavasti se olisi "Se Oikea", joka kolahtaa ja kilahtaa niin, että löytäisimme porukkaamme sen kaivatun suomalaisvahvistuksen ja uuden karvakaverin. Ainakin kuvien perusteella olen jo aika myyty ;) Hevosia on tarjottu edelleenkin aika paljon ja vaikka ne ovat olleet todella kivanoloisia, se lopullinen ihastuminen on jäänyt puuttumaan.

Hennu saa viettää nyt pientä sairauslomaa kävellen maasta käsin. Sillä on ensinnäkin kauhea kiima, se vinkuu koko ajan ja ilmeisesti parin päivän rankkasateet saivat rouvan selän jumiutumaan. Tänään ehdin kävellä sen kanssa puoli kierrosta kentällä, kunnes tulin alas ja totesin, että nyt ei kaikki ole hyvin. Valelin tammuskan linimenteillä, syöttelin nurmikolla sitä pitkän tovin ja haaveilin vähän. Näillä näkymin ensi sunnuntain estekisat jäävät siis väliin, mutta ei hätää, kisoja tulee aina onneksi uusia.

Tomppa sen sijaan on elämänsä vedossa! Liikkuu varsinkin letkeästi ja vauhtia piisaa. Mieli on kirkas ja tuttu pilke löytyy silmäkulmasta, eli Tomtom saattaa näkyä kesän kisakentillä sittenkin, jos löytyy sopivia luokkia, hänelle ja Emmille siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti