lauantai 20. helmikuuta 2021

Viikon 1 X 2


1) Viikon hektisimmät ajatukset: Palasin polveni kanssa töihin kuluneella viikolla. Oleellisia tilastotietoja tähän väliin: Tämä oli pisin saikkarini tähän asti työurallani. Blogi tässä muodossaan täyttää pian 10 vuotta. Autoni menee korjaamolle maanantaina puolen vuoden sisään neljännen kerran. Epäilen (ja toivon) sen pian olevan entinen auto. Hei ja juu, paljonko rahaa menee hevosiin? Kaikki mitä tulee? Tieto lisää tuskaa, joten en tee aiheesta tilastoja. Sain keskiviikkona parkkisakot. Miksi ne muuten ottavat joka kerta yhtä paljon päähän?
 

X) Kun tämän selkään pääsee edes hetkeksi, on elämä ihanaa. Jalan eka kontrolli on varattu on maaliskuulle. En odota ihmeitä, mutta pienikin hyvä uutinen olisi kiva juttu. Tamma on poikkeuksellisen hyväntuulinen edelleen.


2) Videolla meidän musta hevonen uuden ystävänsä kanssa. Näettekö saman kuin minäkin, se on aika hieno?

PS. Hevosalan somegaalassa voi jälleen äänestää omia suosikkejaan. Mekin olemme siellä, wau.

2 kommenttia:

  1. Onko tuo oikeasti Salama??? WAU!!!
    PS. piti heti käydä äänestämässä, kun näin teidät listalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä täällä rivien välistä aiemmin tarkoitin, Salkku on jotenkin löytänyt itsensä. :) Notkea, rento ja letkeä, vaikka toki matka on vielä pitkä ja sen kanssa aina yhtä arvoituksellinen. Saas nähdä, mihin Neiti X:n ja Salkkulin tie vie!

      Kiitos! Yllättävää oli päästä ehdolle tuonne, vaikka ollaan aika hajuton ja mauton jengi ilman suurta fanilaumaa. :D

      Poista