maanantai 13. heinäkuuta 2020

Taivaankappaleiden kokoontumisajot


Kevään satulasaga on toivottavasti saatu päätökseen toistaiseksi. Tähän asti on menty väliaikaisratkaisuin eli monenlaisia kompromisseja on tehty puolin ja toisin. 
Vasemmassa reunassa Salama, oikealla Sätky. Aika samasta muotista ovat!
Koulusatula löytyikin jo aiemmin, mutta nyt sain vihdoin päivitettyä estepenkinkin. Tämä elämä on välillä yhtä ympyrää - eipä sillä, joskus vanhassa vara parempi: Vanha Prestige Venus VS tuli takaisin. Vähän elämää nähneenä, mutta silti yhtä hyvänä. Okei, se on virallisesti yleissatula, mutta harvinaisen hyvä sellainen, menet sitten maastossa, sileällä tai hyppäät pieniä. Jos koulupenkin kanssa sain totutella uuteen tuntumaan hetken, ei tämän kanssa tarvinnut kuin hypätä kyytiin ja surkutella sitä, kun joutuu tulemaan alas. Ja mikä hienointa, molemmat penkit sopivat tähän asti parhaiten molemmille hevosille JA ratsastajille! 

Tämähän myytiin koulupenkin tieltä pari vuotta sitten pois, kun se ei istunut Salamalle sen lihottua muodottomaksi. Nyt se istuu kuin hanska sille, kun valtavia lapaläskejä ei ole. Sätkylle se kelpaa maasto- ja estepenkiksi hyvin myös. Nyt voi keskittyä taas olennaiseen eli perusratsastukseen. Huomattavasti mukavampaa mukavilla varusteilla. :) 

"Ekalla" koeajolla nyt 2020.
Sama kaksikko 2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti