keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

T niin kuin tamma


Vallitsevan teeman mukaan aloitan tämän postauksen osanotoilla.

Te kaikki The Tamman omistavat, otan osaa - nyt ymmärrän teitä.

Säde Säihkysääri on täällä nyt kolmatta kuukautta. Tullessaan tammikuussa sille pamahti kunnon kyykkykiima päälle ja se oli valmis lisääntymään vaikka aitatolpan kanssa, kun Salkku ei vain tajunnut sitkeästä itsensä tyrkyttämisestä huolimatta homman jujua. Liikkuminen oli välillä inhottavaa ja mielialat vaihtuivat kuin hedelmäpelissä konsanaan.


Kiima meni ohi ja pari viikkoa sujui oikein mallikkaasti. Kunnes tuli jälleen kunnon kiima. Toisinaan tamma on taas kuin ihmisen mieli, vailla pelkkää hellyyttä ja seuraavaksi itse lohikäärme. Väärästä paikasta väärällä harjalla harjaaminen toi eräälle anonyymille uhrille mustan reiden.

Aloitin kiimapäiväkirjan pidon. Ehkä puolen vuoden päästä voin laatia itselleni käyttöohjeet tamman kanssa elämiseen. Siihen asti mennään rakkauslasit tiukasti päässä, tiedättehän.


On hän silti aika muru. Tyttöpuolinen Salama eli Suuri Persoona. Olkoonkin tamma. ;)

Vaikka eipä sillä, isäntä kysyi tamman tullessa, että millainen se on. Vastasin, että samanlainen kuin minä. Enpä tosin silloin tiennyt, että kuvaus osui kohdilleen kuin nenä naamaan.

4 kommenttia:

  1. Tamman kanssa ei tylsää päivää tule! Ennen kuin minulla oli ruuna, yllätyin aina lainaratsuruunasta, kuinka tasainen se oli hoitaessa. Minusta tammat ovat persoonallisempia kuin ruunat, vaikka nyt kun on oma ruuna niin olen oppinut arvostamaan sitäkin, että sillä on aina hyvä päivä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naisilla on aina oikeus muuttaa mieltään. Vaikka sitten 485845 kertaa päivässä. ;)

      Salamakin on ollut koko ikänsä melko dramaattinen, mutta se on sentään helposti luettava. Tammat eivät. xD

      Poista
  2. Jotenkin kuulostaa kovin tutulta. Kehon, suun tai korvien asennostakaan ei voi tietää onko rakastan kaikkia- vai syön kaikki-päivä....

    VastaaPoista