tiistai 24. maaliskuuta 2020

Kevät


Kevät on iskenyt Salamankin villahousuihin. Olen niin iloinen, kun se kulkee taas ratsain omalla moottorilla, korvat hörössä ja se tekee töitä mielellään.

Niin sanottu osa-aikaeläkepäätös sen kohdalla oli siis oikea päätös. Kaikki stressi ja tilivelvollisuus on mennyttä, nyt on vain hauskaa yhdessä.

Tänään se sai laukata luvan kanssa ratsain, ekan kerran sitten viime kesän:Olen ratsastanut itse Salkulla 1-2 kertaa viikossa nyt. Viime aikoina on pitänyt ihan ihmetellä, että mikäs heppa tämä on, kauhean mukava ja miellyttävä. 

Sitten on Säde, uhmaikäinen vahvaluontoinen 5vee. Työmaata piisaa, mutta tästä tulee vielä kiva! Tänään otettiin meillä ekat laukat ratsain ja treenit jatkuvat samaan leppoisaan tahtiin maastopainotteisesti.

Lohdutan itseäni sillä, ettei Salamankaan 5-vuotiskevät mikään helppo ollut. Eli ei se uhmaikä ihan tuulesta temmattu ole. ;) Eikä tämä mitään tuhmuuksia tee, mutta vähän kokeillaan rajoja edelleen. Kertoo myös siitä, että tammuska on vihdoin kotiutunut.4 kommenttia:

 1. Laita Säteestä myös videota! Olisi kiva nähdä vaikka onkin vielä nuori ja raakile, ei haittaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa kuvaamaan. xD Mulla ei oikein ole kuvaajaa kotona kuin joskus ja jouluna. Mutta ehkä joskus Säteestäkin saadaan liikkuvaa kuvaa vielä. :)

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan millaista kevätvirtaa mahtaa pappahevosella olla, kun huomenna olis tarkoitus pistää kärryt perään... Kärryistä lämpeää muutenkin ja ohjattua liikettä ei nyt ole ollut muutamaan kuukauteen :D
  Todettiin että 27v ei enää tartte huonoilla pohjilla kompuroida <3 (asuvat pihatossa, jossa valtava laidunalue, niin liikettä tulee siitä aika kivasti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä! Meillä suurimmat menohalut vähän tyyntyivät, kun tuli lämmin ilma ja talviturkit ovat vielä paksut. Ei kauaa jaksettu tänään riekkua maastolenkillä hienossa säässä. ;)

   Poista