torstai 21. helmikuuta 2019

Viikon kootut


Pidentyneet päivät. Jäällä liukuva kakkaheinämoska. Lämmittävä aurinko. Karvanlähtö. JÄÄTIKKÖKELI.

Siinä kuluneen viikon highlightit hyvässä ja pahassa. Kevättä kohden mennään ja kalenteri täyttyy hyvää tahtia erilaisista suunnitelmista. Tärkeimpinä mainittakoon, että Rimpulalle on varattu koko kesän mittainen kesälomaleiri ja Salamalle sain kivan kaverin tallipaikalle kotiin, maltan tuskin odottaa kevättä ja kesää!

Tämä peruukinpidike on Lisko alias Rimpula.
Sampasta tuli pari viikkoa sitten ruuna. Operaatio oli mennyt hyvin ja toipuminen samoin. Täten myös omistajuus vaihtuu virallisestikin pian. Omistan enää kaksi hevosta, huikeaa.

Tässä sama poni pyjamabileissä. Hoitosetä taka-alalla, tietty.
Salama on saanut nyt oikeastaan vain lomailla. Pelto on jäässä, kenttä on jäässä, piha on jäässä, metsässä on jäätä, hiihtäjiä ja liian paljon lunta. Kyllähän siellä kävellä pystyy, mutta en ota nyt turhia riskejä: Siinä jäätiköllä kun järjestetään jokin tilanne X, ollaan molemmat kohta telakalla. Ehkä pieni loma tekee sille vain hyvää. Tuikkasin sille muuten siedätyshoitopiikin edellispäivänä niin, että heppa oli vapaana tarhassa. Olin iloinen, kun homma klaarasi näin, kunnes muistin, että taskuni oli täynnä porkkanoita. Kaikki huomio oli rapisevassa porkkanapussissa, mutta mitä pienistä.


Luulin tehneeni hyvän löydön, kun tilasin pari loimea alesta. Toinen oli kuivatusloimi Liskolle ja toinen tämä kuvan sininen fullneck-toppis koossa 7'0" (165cm). Vain "vartin" liian kapea. Edes jatkopala ei pelastanut.

Sen sijaan yllättäin "halpisloimi" Hööksiltä istui edestä kuin nakutettu, mitä nyt mahakarvat saavat tuuletusta. Nooh, näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti