maanantai 4. helmikuuta 2019

Lämmin fiilis


Tänään paistoi aurinko. Se lämmitti (paksun) ruunan kylkeä ja se tietty nautti siitä. Otsikkokuvassa tämä raukea ilme.

Sääolosuhteilla on jo melkein klassista aloittaa SD-teamin blogipostaukset: Tänään kuitenkin aurinko oli melkeinpä konkreettinen asia. 

Meillä oli tänään kengitys ja uuden kengittäjän tapaaminen. Edellinen ehti laittamaan hevosiani kahdeksan vuotta ja sitä edellinenkin vuosia. Haikea fiilis ja voi että uuden kenkijän tulo jännitti!

Salama on todella tarkka ihmisen fiiliksistä. Jos on vähänkin takakireä olo tai huono päivä, vastaa hevonen samalla mitalla takaisin olemalla levoton. Ilokseni uusi kengittäjä kyseli olennaiset asiat ja teki työnsä. Rauhallisen selkeät, mutta silti ripeät otteet ja ai että, hevonen oli kyllä ensin todella epäluuloinen, mutta lopulta oikeinkin kiltisti. Eikä tarvittu Domoa. Itseäni vähän jännitti myös, kun Salama on tiettyihin kaavoihin kangistunut tuossa kengityshommassa, mutta turhaan jännitin.

Pitääkö olla huolissaan? Tää on ihan vieras setä. Mut työkalut ovat tutut.
T: Salama
"Minne se kiva setä meni?"
Samalla tuli sovittua seuraava kengitysaikakin ja silloin saadaankin laittaa jo kesäkengät toivon mukaan alle.  Illalla tuli vielä heinäkuorma ja talven viimeiset muovipaalit. Kun ne on syötetty, on kuulkaas kevät! Paaleissa on muuten keltainen muovi. Sekin vielä.

Tässä auringon kuva, jos joku on unohtanut jo miltä se näyttää.

4 kommenttia:

 1. Salaman ilme, ei vois enää epäilevämpi olla :D -Täällä tulee taivaan täydeltä lunta. Taas. Joka päivä. Aurinko näyttäytyi eilen pilvien raosta ehkä sekunnin. Teki pelkkää kiusaa, ärsyttävä kaveri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko paistoi tuossa menneellä viikolla kahdesti! Ajattele. Nyt sitten sataa vettä taivaan täydeltä. Mahtia.

   Poista
 2. Tulisikin kevät! Mutta lunta tupruttaa tupaan ja sen ulkopuolelle, plääh...

  VastaaPoista