sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Se D


Mistä on blogin ja tallin nimi saanut syntynsä?

2012 alkoi meillä niin sanotusti uusi hevoselämä, kun talliin tehtiin reilu nuorennusleikkaus vanhusten lähdettyä. Sen myötä tästä tuli siis SD-team: S on tietty Salama ja D oli Duke. Viime päivinä Duke on muuten laukkaillut monesti arjen juttuihin mukaan haikeana, lämpimänä muistona. Duke oli isännän musta ori - friisiläisen se halusi, mutta joutui tyytymään tähän taskumalliin.

Duke ei ollut kedon kaunein kukka, mutta viisain hevoseläin, mikä tällä plantaasilla on koskaan ollut. Se rakasti erityisesti palloja (pallot tosin eivät sitä) ja oli muutenkin varsin kekseliäs ja mitään pelkäämätön. Hieman aralle Salamalle mitä parhain kaveri siis.


Vaikka elämä näytti kaikin puolin kohdelleen häntä hyvien tähtien alla, iski kerran huono tuuri kohdalle ja yksi loukkaantuminen johti toiseen. Sen vuoksi tämän pienen ponin elämä päättyi aivan liian varhain 2.11.2015.

Rauha siis hänen muistolleen, tässä karvan alle vartin verran koottuja paloja Hänen Korkeutensa edesottamuksista:

8 kommenttia:

 1. Onko siitä tosiaan jo noin kauan, kun D lähti taivaslaitumille? :o Eikös ni ihan just eilen ollut Salaman kanssa 1-vuotiaita? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee niin äkkiä! Just mulla oli pikkupojat tässä. <3

   Poista
 2. Duke♥ Muistan Duken hyvin!

  VastaaPoista
 3. Oli ponilla kyllä hauskaa eläessään, pallot sai kyytiä ja nauroinki ääneen sun "Ei oo totta...!" huudolle kun pallo puhkesi heti :D muistan Duken hyvin ja edelleen häntä toisinaan muistelen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot olivat niin sen juttu. Siihen aikaan ei ollut poninkestäviä palloja olemassakaan! Tuollainen heinäpallo olisi voinut kestääkin. :)

   Poista