sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Rakas perheenjäsen


Ystäväni, paras turpaterapeuttini ja perheemme varsin rakas jäsen on rutiinien uskollinen orja.

Joka päivä noin klo 13.30 se asettuu tarhassaan samaan kohtaan odottamaan tutun auton ääntä ja allekirjoittaneen saapumista kotiin. Yleensä se tapahtuu kahdelta tai viimeistään kolmelta.


Kohdassa 0:04 laitan vilkun päälle ja käännyn hetken päästä kotipihaan. Samassa Salama toivottaa tutun auton äänekkäästi tervetulleeksi. Valitettavasti tosin videossa ei ole ääntä tällä kertaa:


Linkki videoon

Sen jälkeen tepastellaan rauhakseen portille kerjäämään päiväheiniä ja herkkuja. Tietty. ;)

Keskimmäinen kuva ja video sponsored by isäntä.

6 kommenttia:

 1. Eikä <3 <3 Miten liikuttava!

  VastaaPoista
 2. Meinasin juuri kommentoida että nää on kyllä tarkempia kuin koirat.. silloin kun mulla hepat omassa pihassa oli ja kerran näin kun isäntä lainasi mun autoa että kun se tuli kotiinpäin niin hepat nosti päät heinäkasasta ja lähtivät aidalle norkoilemaan tarkkaavaisina ja minä ihmettelin että mikäs poniineita nyt häiritsee. Meni pari minuuttia ja mun autoni ilmestyi näkyviin "isolle tielle" jonne 500m matkaa. <3
  Koirat bongas auton vasta n. 100m päästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä sanoi, että seurasi tuota muutaman päivän ja vaikka ohi ajoikin autoja, ei se reagoinut juuri mitenkään vieraisiin. Vasta kun tuttu harmaa Ooppeli kääntyi pihaan, kohosi ryhti ja seuraavaksi se hirnuikin täyttä höökaa. :D <3 Hirnunut se on jo pitkään, mutta isännän kenttätutkimus aiheen tiimoilta oli hauska lisä.

   Ja mitä tulee meidän jo edesmenneeseen koiraan - se päästi sisälle vaikka ja ketä. Oli tosi luottavainen olo. :D

   Poista