torstai 1. joulukuuta 2016

Kerran talvessa

Täytyy eksyä itsekin kameran väärälle puolelle. Tässä lisää kuvia - pitäähän uutta Tamronin putkea vähän ulkoiluttaa (hyvää joulua minä <3) aurinkoisen sään kunniaksi:

Salkku ja ak.
Samat tyypit, pienet ja pyöreät. Jätetään karvaisuus mainitsematta nyt.
Salkkupojan passikuva.
 Sitten muistuikin mieleen, että tästä ihan liki meni pari viikkoa sitten peura... Nyt paetaan! 
T: Salama 

Hei mihin sä emäntä jäit?! 
Ei tässä enää voi seistä. Liikaa kauhua, mennään nyt pois tai menen yksin.
Pienen ankanpojan rakennekuva 1.12.2016. Katse kauhumetsään päin, siksi kovin lyhyt kaula.
Ja sokerina pohjalla - F-joukot:


Tui tui <3

2 kommenttia:

 1. Hieno Salama ja ponit myös! Salamahan on laihtunut oikein kivasti ja näyttää ainakin täältä ruudun takaa aika hyvältä nyt. Vau! Hyvää työtä olet sen kanssa tehnyt!

  Minä silloin yksien kisojen jälkeen Salaman ylipainosta kommentin jossakin sivulauseessa kirjoitin (kun en niin tarkkaan tiennyt päällä olevista kortisoneista ym) ja siksi halusin nyt vielä kommentoida huomanneeni positiivisen muutoksen.

  Mukavaa talven jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kortisoni on/oli kyllä ketku tälle hevoselle. :(

   Onneksi muutama viikko lääkkeen lopetuksen jälkeen kesällä ruokahalu normalisoitui ja Salkku pääsi entiseen malliin liikkeelle myös niin, että sai tulla hikikin. Onneksi myös hengitystieoireet pysyivät poissa ja siedätyshoito saatiin aloitettua. Ehkä sitä kortisonia ei enää koskaan tarvita. ;) Nyt viime viikkoina liikuskelu on ollut lähinnä ylläpitävää, mutta sekin auttaa jo kummasti pitämään tämän sopivassa kunnossa. Eilen tosin tuli oikein kunnon hiki, kun tehtiin reipas 1,5 tunnin kävelylenkki monipuolisessa maastossa paljon kiipeillen. Ehkä parasta treeniä. :)

   Ensi vuodelle on asetettu jo suuren suuri tavoite. Jos tämä suostuisi sitä laukkaa vaikka esittämään kouluaitojen sisäpuolella. :'D Ilmoitan sen salaa jonnekin ja kerron sitten, jos onnistui, heheh.

   Poista