perjantai 26. elokuuta 2016

Pieni, pyöreä ja iloinen


Tuon otsikon sanomassa on ainakin yksi tavoiteltava juttu.

Eilen päästin hepat ruohotarhaan päiväheinille ja jonkun ajan päästä laitoin traikun valmiiksi vakipaikalleen odottamaan illan treenejä. Salama parkkeerasi tarhan portille ja korvat törössä odotteli, milloin ja minne mennään. Uskollisesti se ainakin tunnin seisoi siinä ja hirnahteli aina silloin tällöin, kun näki liikettä jossain.

Matkasimme illalla Elinan luo testaamaan, onko töppönen kevyt vai askel painava eli uskaltaako sitä ilmoittautua parin viikon päästä oleviin kisoihin.

Ja uskaltaahan sitä. Mieli on kirkas ja vauhtia piisaa: Se on oikein hyvä juttu, kun on tästä hevosesta kyse. Eihän se näin vauhdikkaana laukassa mikään kevyt tai erityisen upea ole, mutta ykshailee. Iloista hevosta on kiva katsella, vaikka se tällä hetkellä onkin hieman pyöreä.

Pakko siis jakaa pari eilistä videota, vaikkeivat ne mitään Super Full HD-kuvaa olekaan.

Ravipätkä:


Laukkaa oikealle:


...ja vasemmalle:



PS. Olisi syksy ja sänkkärit. Vähän on sellainen olo, että jos tämä pääsisi aavalle preerialle laukkaamaan, voisi tapahtua jänniä...

18 kommenttia:

  1. Haha mikä villi kumipallo :D Tuon kun päästää sänkkärille niin kyllä lähtee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan pallo... :D Onneksi se ei enää tee niitä kauheita potkuja taakse kuin harvoin, niin kyydissä on suht helppo istua. Tämä jos joku opettaa pitämään kantapäät alhaalla, jalat kiinni ja keskivartalon tuen napakkana. x)

      Poista
  2. Hienosti ratsastaa tuo Elina. Istuu ihan viilipyttynä, oli muuvit mitä vaan. Taitavaa!

    VastaaPoista
  3. Sieltähän tulee laukanvaihdot ja kaikkee! :D Kovin huumorintajuton ei passaa varmaan ratsastajan olla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tän kanssa ei nuttura saa olla liian kireä. Pinnit vähintään lentävät kaakkoon. ;)

      (Kireästä nutturasta puheenollen: Täältä on tarkoituksella poistettu pari kommentia välistä. Sori vaan Anonyymit räksyt! Käytän hevoseni hyvinvoinnin arviointiin nettitietäjien sijasta eläinlääkäreitä ja mitä muihin mainittuihin juttuihin tulee, niin tikusta on kiva keksiä asiaa ja virheitä on varmasti tosi tyydyttävää etsiä. En ole tappelutuulella, joten delete-nappi sai viuhua.)

      Poista
    2. Äh, mistä nyt taas valitetaan? Lihavuuskunnosta vieläkin?

      Itsellenikin tuli hyvä mieli videoista, innokas hevonen, selvästi hevosen tyylille ja mielialalle sopiva ratsastaja ja kivasti edistynyt paketti muutenkin! :)

      Poista
    3. Ne perinteiset mielenpahoituskokeilut... ;) Kummallista, etten itse voi anonyymien mielestä tuntea hevostani. Pistää joka kerta hymyilyttämään. ;)

      Poista
  4. Flying changes, kirjaimellisesti! Minäkin kehun jämptiä ja tasapainoista ratsastajaa - eteenpäin vaikka tulis mitä, eikä tehdä turhaan numeroa pienestä keekoilusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elina on niin pro. :D Ja kuten ylläkin mainitsin, hevonenkin tykkää. Korvat hörössä pistelee menemään. Ja kyllä se vaan niin iloisella päällä on nyt viime päivinä ollut, oikea hössöttäjä.

      Poista
  5. Noista videoista tulee kyllä hyvä mieli, kun katsoo! Salama näyttää siltä että sillä tosiaan on kivaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä oli kivaa! :D Onneksi tässä ei ole mitään sänkipeltoja ihan liki, ei tule kiusausta lähteä kokeilemaan. x)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tää on se Ruuna Reipas, josta blogissa on joskus ollut puhe... :D

      Poista
  7. Ihana salama! Herkästi nämä suokit sekä shettikset lihoo vaan hitaasti laihtuu. Mutta hiljaa hyvä tulee tai näin ainakin vakaasti uskon tuon meidän ylläpitoponin kohdalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se. Liikettä vaan, niin kyllä ne kilot karisevat. Meilläl tuo pitkä kortisonikuuri sekoitti pakan totaalisesti, mutta toisaalta taas hyödyt ovat haittoja suuremmat - eiköhän tuokin "sula" entisiin mittoihinsa talveen mennessä. :)

      Poista
  8. Hymy tulee kyllä huulille, kun katselee. Ihan mahtavaa, että Salama on noin täynnä energiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla meinas hymy hyytyä, kun sama meno jatkui maastolenkillä tänään. x) Joka puskassa joku mörkö, ei ole helppoa aina olla Salama... Alkaa olemaan aika tikissä tämä peli!

      Poista