torstai 28. huhtikuuta 2016

Rattoisa arki

Putken pätkä oli parasta, mitä Salama oli aikoihin kokenut. 
Viikonlopun juhlahumusta palattiin rattoisaan arkeen kuperkeikan kera. Minulle sattui pieni työtapaturma ja sen seurauksena meni toinenkin polvi. Se tarkoittaa sitä, että ratsastukset ovat nyt vähäksi aikaa ratsastettu ja nyt pitäisi ihan oikeasti ottaa iisisti jokunen hetki. Helpommin sanottu kuin tehty, nyt kun kävely luonnistuu jälleen jotenkin.

Vastavuoroisesti Salama käy ja kukkuu paremmin kuin aikoihin, joten sille on pitänyt aktiivisesti etsiä sisäoppilaitospaikkaa, nyt kun kävi näin. Lopullinen kuvio on vielä vähän auki, mutta se lähtenee hetkeksi ratsutukseen ainakin alkukesän ajaksi. Jos ei, niin joku hankitaan ratsastamaan sitä tänne kotiin enemmän. Sampalla vastaavasti kesätyöt odottavat, heti kun pakollinen CEM-testi vain on hoidettu alta pois. 

Että semmosta. Kyllä ketutti kuin pientä oravaa, jolta vietiin viimeinenkin käpy.

8 kommenttia:

 1. Voi hitsi! Jos ei satu hevoselle, niin sitten ratsastajalle. :( Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. :( Harmittaa ihan vietävästi, mutta kyllä täältä noustaan. Onneksi pääsee tosiaan kävelemään jo, pystyy osittain puuhastelemaan jo jotain! :)

   Poista
 2. Oh shit, tsemppiä polven kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Eka ajatus tuossa maassa kiljuessa oli se, että toivottavasti ei leikata, siitä tulisi jo liian pitkä paussi. Toistaiseksi näyttää hyvälle!

   Poista
 3. Tsemppii sulle, oo nyt rauhassa!

  VastaaPoista
 4. Voi ei, polvivammoja itsekin kokeneena ei voi kuin tsempata! Toivottavasti paranee kuntoon pian! Itse kuulin 14 vuotta sitten lääkärin suusta että leikataan sitten seuraavalla kerralla jos/kun polvilumpio menee sijoiltaan.. Sitä kertaa odotellessa (*koputtaa puuta*).

  Toivottavasti Salamalle löytyi hyvä kuvio, hitusen kiinnostaa mihin päädyt sen viemään kun vähän samoilla seuduilla ollaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat niin syvältä! :D Kauhea hinku oli ratsasmaan ym, mutta vaikka selkään pääsisin, ei käyntiä kummempaa uskalla vielä harrastaa. Keventää ei ehkä pysty ja sitten kun tämä uljas ratsuni kaipaa aika paljon jalkaa, niin morjes. No, onneksi tosiaan se kuvio on aika hyvällä mallilla. Uusimmassa postauksessa pari kännykkäkuvaa aiheesta. :)

   Poista