torstai 21. kesäkuuta 2012

Pikkushoppailujen kautta juhannuksen viettoon...


Dukepukelle löytyi kuin löytyikin hakemani Eskadronin riimu "shettiskoossa" - ainakin niin mainostettiin, että P1-koko on hieman tavallista Eskadronin pony-kokoa pienempi. Väri on jollain tapaa pinkkiin vivahtava, "harmi" kun se oli ainut värivaihtoehto. ;) Ko. riimu on Bloom-sarjaa.

Samalla tuli tilattua uusi harjalaukkukin. Edellisessä postauksessa esittelemäni vanha harjalaukkuni on Hööksistä ja on liian pieni kahden kaverin harja-arsenaalille. Jossain putiikissa näin tuollaisen Eskadronin kassin ja se oli kivemman kokoinen. Harmi, kun mistään ei löytynyt enää sitä pinkkiä, joten piti poikien kunniaksi ottaa ruskea (teak) sinisillä raidoilla... (toim.huom. 24.6.: Tilasin ensin kokonaan sinisen, mutta muutin mieltäni ja yritin ainakin vaihtaa väriä - saa sitten nähdä mitä sieltä tulee!) Tähän asti pojilla on ollut omat harjat, mutta käytännössä olen samaa sukaa ja Furminaattoria käyttänyt molemmilla, samoin irtokarvat on tullut harjattua samalla harjalla ja jouhet selvitetty myös sillä "ainoalla ja oikealla" harjaharjalla. Siispä, jatkossa käytetään vain yhtä kassia ja sen sisältöä. 


Mutta nyt mekin karautamme juhannuksen viettoon - oikein rauhallista ja levollista juhannusta kaikille, tutuille ja tuntemattomillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti