maanantai 4. kesäkuuta 2012

Sitten niitä luvattuja laitsakuvia

Kesäterkut kaikille tutuille!
t. Salama ja Duke, kukkulan kunkut
Näin kurjaa meidän pojilla nyt on kesän ajan. Ruokaa on yllin kyllin ja matkaopaskin on fiksu ja filmaattinen ruunaponi. :) Tänään saatiin eka varsinainen laidun tehtyä, jonne pojat siirtyivät luonnollisesti samantien. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tällä kertaa nähty lainkaan, vaan koko lauma jäi portin tienoolle ihmettelemään hämmästyneen oloisena uutta vihreää maanpäällistä taivasta, joka jatkuu "rajattomasti".

Lauma kera "matkaoppaan".
Duke ja Duke
Salama ja Duke, saman kokoiset "ponit" muuten :)
Alla vaahterapuun
Salama
Kun mikään ei riitä :)
Jotain pohtii hän
Pienempi Duke
Päivälepo Salaman valvovan silmän alla

2 kommenttia:

 1. sulla on kyllä kaks aivan ihanaa oripoikaa! salama on tosi mielenkiintosen värinen suokiks, mielenkiintosta seurailla, että minkäs värinen siitä oikein tulee (: ihanan kesäisiä kuviaa oot kanssa onnistunu räpsimään, poikakolmikko näyttää nauttivan vihreästä paratiisistaan :D

  aivan ihana tää blogi kyllä, mielenkiintosta seurailla kahden varsan elämää. onko sulla muuten jotkut tarkatkin suunnitelmat, mitä ryhdyt tekemään näiden kanssa sitten kun ne on kasvanut aikuisiksi? (:
  sait muuten uuden lukijan musta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos kommentistasi, pojat kiittävät myös! :D Ja tervetuloa lukijaksi!

   Duken osalta suunnitelmat ovat aika selvät, sen kanssa koitetaan valjakkoajoa ja sen tapaisia juttuja. Mikään ei tietenkään estä kokeilemasta myös poniraveja, mutta en itse ymmärrä niistä (vielä) juuri mitään - aika näyttää.

   Salaman osalta suunnitelmat ovat vielä hyvin auki, sen kanssa tehdään sitten sitä, mihin se osoittaa eniten kykyjä. Sillä on aika kivat liikkeet ja nyt 1-vuotiaana kiva ylälinja, joten eiköhän siitä jonkinlaisen kouluratsun saa, hih... ;) Tavoitteena kuitenkin luotettava ja kiltti harrasteratsu ensisijassa.

   Oreina kumpikaan tuskin tulee pysymään, eli ruunaus odottaa kumpaakin aikanaan. Näistä voisi joskus kirjoittaa jonkun pohdinnan tapaisen, erillisen postauksen siis.

   Poista