sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Salama 10kk

Salama 10 kuukautta ja 3 päivää vanhana:
<3 Babyface <3
Kuva otettu 7.3.2012
Tänään käytiin ensi kerran kävelyllä suitset ja kuolaimet päässä. Minä onneton menin laittamaan delta-remmin kuolainrenkaisiin ja siihen narun, se mokoma deltarinkula ärsyttävästi kulkeutui koko ajan Pojun suuhun ja sekös häntä harmitti... Tosin kävelylenkki meni itsessään paljon paremmin kuin aikoihin, löydettiin kiva ei-niin-liukas metsätien pätkä, jota pitkin tallusteltiin tyytyväisinä ilman turhia keulimisia. Ihan vähän etupää nousi, mutta pieni huomautus suussa laski etujalat nopeasti alas ja Pikkumusta joutui miettimään tekosiaan ihan tuntuvasti siis.

Tulisin mukaan...
Nimihän on enne, niin ainakin sanotaan. Salaman tapauksessa jo pelkkä nimi velvoittaa ihmetekoihin: Tähän asti se on tyytynyt vain avaamaan tarhansa porttilankoja (yllä kuva), mutta nyt hän laajensi repertuaariaan lauta-aidan lautoihin. Tyyppi oli päättänyt tuhota pari lautaa, ihan vaan renkuttamalla niitä niin kauan, että se hajoaa ja lähtee irti. Kerrottakoon tähän väliin, että Salkulla on kaksi aktiivista leikkikaveria, vapaa heinä sekä lisäksi virikkeinä havuja, pallo, Likit-lelu, olkipohjainen pihatto...

Loppuun vielä pari kaverikuvaa Takusta ja Salamasta, siis majakasta ja perävaunusta... :) Kuvat otettu kauniin kevätauringon laskiessa eilen 11.3.2012.

Luppa- ja käyräkorva... :)
Päivitys 14.3.2012: Mittasin Salaman haravanvarrella epätasaisella tallin käytävällä varsan seistessä hajakintuin pikaisesti "sinne päin" ja sain saldoksi hyvin optimistisesti mitattuna 134cm. Lautaskorkeuden unohdin muuten mitata... :)

PS. Ylläolevissa superlaadukkaissa kännykällä otetuissa kuvissa Salaman turkissa (erityisesti pehvassa ja päässä) näkyvä "hehku" ei ole pölyä, hilsettä tai pakkashuurua, vaan ihan puhtaasti vaaleampaa (harmaata) karvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti