keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Onnellinen kahden hevosen omistaja

Vasemmalla Duke ja oikealla D-Day 7.3.2012
Tänään pitkäaikainen ponihaaveeni toteutui - nyt minulla on ikioma pieni poni! Hän on nimeltään Duke ja ikää pienellä orhilla on pian tasan vuosi. Heillä on tasan neljä päivää ikäeroa Salaman kanssa, Duke näki päivänvalon 30.4. ja Salama 4.5.2011. Duke sai oman esittelyn tuonne hevoset-sivulle. Tässä vähän kuvasatoa Dukesta tältä päivältä, mukana menossa myös "velipoika" D-Day.

Kaksi marjaa :)
Vielä vähän lähempää... :)
Illalla kävin vielä rapsuttelemassa Salamaa. Karvaa lähtee niin paljon, että koko Auran lintukannalle riittäisi siitä pesänrakennustarpeiksi. Mustan villan alta paljastuu muuten lupaavasti terhakoita vaaleita karvoja. Ensi kertaa harjailin Pojua irti niin, että se sai syödä heinää kaukalosta kaikessa rauhassa. Suureksi hämmästyksekseni se nosti jalatkin ilman mitään rimpuiluja ollessaan siinä ihan irti, vapaana ryntäämään ihan minne vain..? Koitin vielä uudelleenkin ilman heinäkaukalon ihmeellista vetovoimaa ja kyllä, se nosti jalat niin kuin niitä olisi aina nosteltu ihan missä vain. Lupaavaa! Ennen harjaussessiotamme tehtiin ihan "hauki on kala"-talutusharjoituksia pihalla naruriimu päässä, nekin sujuivat yllättävän hyvin ilman suurempia keulimisia, osittain kiitos jäisen pohjan.

Btw, Salkulle on tipahtanut kaksi pientä luumua jalkoväliin! Sunnuntaina ne eivät siellä olleet, eli kahdessa päivässä pojasta on tullut melkein mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti