keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Hevoseton kesä olikin kaunis haave vain..?

Alkuperäinen suunnitelma oli se, että meillä ei ole kesä-heinäkuun aikana yhtäkään hevosta kotona, vaan kaikki lähtevät laitumille muualle. Johan se kuullostikin todella mukavalta ja houkuttelevalta, kun oma kesälomakin sattuu juhannuksen tienoille tänä vuonna ja suunnitelmissa oli vähän pidempi retki Itä-Suomeen. Vielä mitään ei ole "menetetty", mutta mielessä kävi, josko Salaman tarhakamu, shettisori Polle ja oma Duke-ponini tulisivatkin kesäksi meille..? Tätä asiaa vielä pyöritellään ja ihmetellään, mutta aika kutkuttavalta idealtahan se tuntuu - pieniä poneja piha täynnä koko kesäloman ajan, ai että! Saa nyt nähdä miten meidän käy ja mihin päädytään... :) Salkku nyt joka tapauksessa menee orilaitumelle kaltaistensa joukkoon, mutta pienestä shettisvarsastani olen vähän huolissani, kun en tiedä millaista seuraa sille on tarjolla ihan vieraassa paikassa.

Eilen Taku ja Salama pääsivät pellolle kirmailemaan ja purkamaan paineita ihan vapaana. Pelto oli vain paikoin vähän liukas, paikat ovat kuivuneet ennätysvauhtia tänä keväänä. Taku esitteli kaikki mahdolliset hienot ravilisäykset ja keskilaukat kera hienojen kevätjuhlaliikkeiden ja Salama söi. Kyllä, 11kk villi musta orini ei juurikaan turpaansa pellosta nostanut... Pienellä kehoituksella saatiin hänestäkin kerrankin hienoja liikeratoja irti, oikeastaan ekan kerran näin sen nyt liikkuvan kunnolla kaikissa askellajeissa. Sillä on kivat suorat liikkeet, joskin toki lyhyet, mutta kyllä niillä varmasti tämäkin tuleva täti tullaan kiikuttamaan läpi seurakisojen ja leppoisten maastolenkkien. Kovin ainakin minulle tulee isukkinsa mieleen Salkusta!

Eilen kilahtivat postilaatikosta kasvattajalle tulleet Tapiolan kasvattajakisan maksulaput ja tämä tytsi mitään pidempään ajattelematta laittoi ekan erän maksuun. Yrittänyttä ei laiteta ja saahan sitä aina haaveilla... :)

Tässä vielä pieni video poikien kirmailuista:

PS. Pahoitteluni kuraisesta "päätähdestä" ;)

1 kommentti: