torstai 2. helmikuuta 2012

Salama tuli taloon

1.2.2012 piirtyy mieleeni jälleen päivänä, jolloin otin vastuulleni taas oman hevosen ja minusta tuli jälleen hevosenomistaja. Pieni haikea fiilis kaihersi mieltä, kun jotenkin hevosettomana olin huoleton (kyllä, sen huomasi jo kuukauden aikana!), mutta se tunne on selätetty jo hyvin huolellisesti...

Reissu meni ihan OK, kylmä täällä on kuin hel...issä, eipäs kuin siis Siperiassa, mutta pikkuisen lastautuminen sujui hyvin ja alkurymistelyjen jälkeen herrasväki (matkaseurana oli Tarun reipas ja rehti Kalilei) oli hipihiljaa kyydissä. Enemmänkin se trailerista poistuminen peruuttaen oli haasteellista...

Perillä Poju pääsi tarhakaverinsa, minishettisori Pollen kanssa juttusille ja heidän tutustumisensa sujui moitteettomasti. Ruoka maistui heti ja nähtiinpä illan hämärässä ekat leikitkin. Arvatkaahan, kuinka murheellista oli jättää pikkuinen ja lähteä autolla ajamaan kotiin... :D Ei sillä, parempaa tallipaikkaa tuskin olisin voinut saadakaan, ainakin voin luottaa hyvään hoitoon ja siihen, että pikkukaverilla on sopivaa painiseuraa.

Kamera oli tietenkin eilen matkassa ja optimistisena ajattelin ottaa muutaman kuvan, mutta kamera lopetti toimimisen jossain kohtaa ihan totaalisesti pakkasen takia. Pari räpsyä sain kuitenkin todisteeksi... :)

Tässä tämä hurja Musta Orhini on :) 
Polle ja Salaman peffa.

Viikonloppuna aion perustaa jonkinlaisen ihkutusleirin Tarulandiaan ja silloin puuhastellaan Pojun kanssa jotain ensimmäistä kertaa. Siihen asti aion värjötellä lämpimässä kolmen peiton alla vaaleanpunaisten lasien läpi kyyläten umpirakastuneena.

PS. Linkkivinkki: Salaman tallin elämää voit seurata Tarun omasta blogista! Salaman tiedot on nyt myös lisätty tänne omaan blogiin tuonne hevoset-sivulle.

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana, varmasti kasvaa melkoosen komia miekkonen :)

    Innolla orotan teirän tulevia seikkailuja :)

    Ja onnea uuresta kavioliitosta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Aika näyttää, mitä kivaa me Salaman kanssa keksitään... :)

    VastaaPoista