keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kesäkuulumisia

Jostain syystä näiden hyvien ilmojen ja kaikenlaisten mielenkiintoisten askareiden lomassa blogin päivitys ei ole se ykkösjuttu ;) Kameraan sen sijaan ilmestyi viime viikonlopun aikana 848 kuvaa...

Tomppis.
Kulunut viikko on pitänyt sisällään siis paljon ohjelmaa. Tom lähti laitumelle Susannan luo, eli kotiin jäivät tammat Hennu ja Fanni. Hennu ikävöi yhden illan haikeasti hirnuen Tompan perään, mutta nyt he saavat hetken aikaa viettää laatuaikaa tyttöjen kesken, joten eiköhän arki taas jatku entisellään. Pohdin pitkään, miten Fanni kestää toisen heppakaverin lähdön, mutta eipä tuo ole ollut moksiskaan, onneksi.

Tompan kesäloma alkoi iloisella jälleentapaamisella, kun Mistella ja Kassu tervehtivät Tomppa-poikaa pitkästä aikaa. Vauhtia riitti, mutta kaikki sujui ihan hyvin.


 Pojat löysivät ihan uudenlaisen sielunyhteyden ;)

Myös Fanni-neitoon on tutustuttu lähemmin ja ihastuskäyrä jatkaa nousuaan. Se on kerännyt kotikulmilla jo pienen fanijoukonkin ja mikäs siinä, neiti on jo alle viikossa osoittanut olevansa vallan fiksu hevonen! Olen ratsastanut sillä nyt kevyesti kolme kertaa. Eilen kävimme Emmin ja Hennun kanssa maastossa käpyttelemässä ja olen yhä aivan ällistynyt Fannin selväpäisyydestä, se oli kuin olisi aina näitä polkuja marssinut, se ei nimittäin kytännyt MITÄÄN. Hänen tyyneytensä päihitti Hennun ja Tompan yhteenlasketun "maastovarmuuden" vielä monella asteella. Toki hän on erilaisia maastoreittejä kalunnut elämänsä aikana ennenkin, mutta neitsytmatka meidän kanssa maastoon sujui odotuksia paremmin siis.

Tässä vielä pari kuvaa meidän ensiratsastukselta kotona 5.6.2011:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti