keskiviikko 26. huhtikuuta 2023

Kisahulinaa ihmettelemässä

 

Kisakipsin karkoitusprosessi aloitettu RR:n kisoista 23.4.2023. 😊


Säde on leppoisa ja kiltti kaveri, joka reagoi jännittäviin asioihin hidastamalla entisestään. Se on silti superseiffi, mutta reagointi ratsastajan apuihin on hieman heikonlaista silloin. Ulospäin se näkyy hitautena, mutta selkään se tuntuu yhdeltä pökkelöltä ja tätä haluaisin nyt purkaa, että Frouva uskaltaisi vähän relata muuallakin kuin kotona. 

Siispä otettiin vaatimustaso alas, itselle rauhallinen mielentila päälle ja lähdettiin kisaharkkoihin. Ei tätä probleemaa kotona piileskelemälläkään ratkota!


Käytiin siis köpöttelemässä naapurikylällä helppo raviohjelma läpi kivan kokemuksen toivossa. Frouvaa jännitti kovin ja kipsi oli melkoinen eli runko ei juurikaan taipunut... Tuomari-/yleisöpääty vähän jännitti ja ylipäätään hulina joka puolella. Selvittiin kuitenkin yhdessä, pääsin kehumaan hevosta paljon ja kotiin tultiin saavutetun tavoitteen eli mukavan kokemuksen kera rusetti suitsissa. 

Jospa tämä tästä rata kerrallaan!2 kommenttia:

  1. Me oltiin samoissa kisoissa aloittamassa kisakausi HeA:ssa. Vartalokipsi oli täälläkin, mutta suoriuduttiin ihan hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma, jospa meidän kaikkien kipsit vähän sulaisivat pois! :)

      Poista