lauantai 22. huhtikuuta 2023

Jänispattipäivitys


Sulevi, karvan vaille 12 vuotta, kävi kontrollimielessä näyttämässä sitä epäonnen raajaansa, oikeaa takajalkaa.


Talvi meni vaihtelevasti, mutta tosiaan siis enimmäkseen suoralla kävellen. Välillä heppa oli hyvä ja välillä huono, mikä tosin ei ole Salamalle mitenkään uutta. Kevättä kohden sen ilme on ilokseni piristynyt ja menojalka on alkanut kummasti vipattamaan. Itselleni epätyypillisesti tosin en odottanut ihmettä tapahtuvaksi, vaan hieman skeptisesti lähdin reissuun. Salama lähti mielestään näyttelyyn ja kuten huomaa, vanha kehäkettu on koko ajan ryhdissä ja näyttelyasennossa kuvissa. :) 



Ja lähtihän se sokka vähän irtikin sitten, kun Ruuna Reipas pääsi juoksemaan pitkän talven jälkeen. Se liikkui odotettua paremmin verryttyään (tämäkään ei ole Salamalle uusi asia, se on aina tarvinnut pitkän vertymisajan.) ja liikkui todella mielellään. Eläinlääkäri oli tyytyväinen näkemäänsä ja pakko allekirjoittaneenkin oli lopulta todeta, että sehän oli varsin näppärää menoa.

Jalka kuvattiin ja ultrattiin toki vielä. Kinnerpattitilanne oli entisenlainen, nivelraot siistit. Jänteiden ultrassa näkyi vielä pienenpientä rosoisuutta hankkarin yläkiinnityskohdassa, joten jalkaa pliistrataan uudella lääkevalmisteella 10 vrk. Sen jälkeen palaillaan kesän aikana normaaliin liikutukseen!!!


Tästä ilahtuneena Salama kävi oitis satulakaupoilla ja jatkaa harjoituksiaan Prestige Venus koulusatulan kanssa. Toivottavasti Säde ei vaan pölli sitä(kin). ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti